Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
6
plekken
vanaf
€ 75
per nacht

Ger bed and breakfast Veluwe Mongoolse Ger

Veluwe

Middenin de natuur

Geniet van de rust en ruimte om je heen.

Tweepersoonsbed

Door gebruik te maken van de slaapbank of een matje mee te nemen kun je met meerdere mensen overnachten.

Buitenleven

De Ger staat middenin de natuur.

Interieur

Comfortabel en sfeervol.

Glamping

Luxe kamperen in het groen.

Mongoolse Ger

Dit verplaatsbare huis lijkt op een yurt.

Ger in het bos

Knus en romantisch

Comfortabel overnachten in een ger

max
6
plekken
vanaf
€ 75
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Glamping op de Veluwe

Ger bed and breakfast biedt een bijzonder verblijf in een comfortabele 'tent', die lijkt op een Mongoolse yurt. De Gers van Hanna staan op de mooiste locaties op de Veluwe. Ontdek de natuur, geniet van de kleine dingen, ervaar de stilte en beleef een fijne tijd met elkaar. Omringd door rust, ruimte en groen ontspan je écht!

Mongoolse Ger

De Gers zijn comfortabel ingericht om in alle basisbehoeften te voorzien. Back to basic waarbij het je toch aan niets ontbreekt en jij alleen maar hoeft te genieten van alles om je heen. Er is een houtgestookte kachel zodat je er ook in de winter warmpjes bij zit. Koken doe je op een vuurtje, gaspit of Dutch oven en basis keukengerei is aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn afhankelijk van de locatie. De ene Ger staat op een camping met toilet en een warme douche, de ander midden in de natuur met enkel een waterpomp en ecologisch toilet. Een droom voor de echte buitenmens!

Vakantie in de natuur

Momenteel zijn er drie locaties op de Veluwe: een mooi terrein in Vaassen waar je welkom bent met je hond of paard, camping ’t Spoek in Beekbergen en natuurkampeerterrein Quadenoord in Renkum. Daarnaast kun je ook overnachten op een bioboerderij in Duiven, waar echt alles 100% biologisch is en waar je koeien mag knuffelen en konijnen mag voeren. Eén ding is in ieder geval zeker: welke plek je ook kiest, je geniet gegarandeerd van ultieme stilte en puur natuur!Leuk om te weten!

Met een deel van de opbrengst van de overnachtingen worden duurzame projecten in onder andere Mongolië gesteund.