Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Marlies Jansen op Bijzondere Camping

Marlies is journalist en werkt voor titels als Glamour, VIVA en J/M. Ze heeft een voorliefde voor alles wat het leven lekker, mooi en leuk maakt. Schrijft dus over zaken als seks, geluk, relaties en eten. Daarnaast zet ze zich in om ook jou te laten genieten van de bijzondere, idyllische plekjes en campings die Bijzondere Camping voor je opspoort. Marlies is verslaafd aan een eclectische mix van woonbladen (van papier, inderdaad), rode wijn, chocolade, lummelen en sport, veel sport.

description

Buitengeluk: op pad met een camper

Lijkt het jou ook zo leuk om met een camper rond te toeren? Marlies droomde er vaak over, vanwege de associatie met vrijheid, natuur, vuurtjes stoken en on the road zijn. Onlangs mocht ze er met manen kinderen een uitproberen via Camptoo. Waar ze naartoe gingen? Een paar Bijzondere Campings natuurlijk!

Lees verder...


01-06-2016 lees artikel
description

10x: Redenen om een kampeervakantie te boeken

Twijfel je of kamperen iets voor je is, of ben je reeds járen een die hard? Twijfel niet langer! We geven je 10 redenen om morgen nog een kampeervakantie te boeken!

Lees verder...


25-06-2015 lees artikel
description

Gadget: De leukste campinggadgets

Zoek jij een bijzonder cadeau (voor mannen)? Dít zijn de leukste campinggadgets.

Lees verder...


12-06-2015 lees artikel