Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Marleen van den Elsen op Bijzondere Camping

Marleen van den Elsen, voorheen eigenaresse van een van de leukste campings van Nederland: mobiele camping In het Wijland. Tegenwoordig enthousiast kampeerder, het liefst zo dicht mogelijk bij de natuur en zo vaak mogelijk!

description

Vier het buitenleven met het Kampvuurfestival op 8 september!

Ongekend, zo'n warme en droge Nederlandse zomer! Wij hebben er dan ook volop van genoten maar er is één ding dat we ontzettend gemist hebben tijdens onze kampeervakantie. KAMPVUUR! Volsterkt begrijpelijk maar het wordt wel tijd voor een dikke inhaalslag, vind je niet? En of dat kan want op zaterdag 8 september organiseert De Groene Koepel, gast in de natuur de eerste editie van het Kampvuurfestival. Een intiem muziekevenement bedoeld om het buitenleven te vieren!

Lees verder...


21-08-2018 lees artikel
description

Getest: Charme Camping Hartje Groen in Brabant

Ken je het? Zo’n camping waarbij je hart al een klein sprongetje maakt bij het zien van enkel de ingang? Charmecamping Hartje Groen in het Brabantse Schaijk is er zo één, en niet gelogen, echt midden in natuurgebied De Maashorst. Bam, vakantiemodus!

Lees verder...


17-08-2018 lees artikel
description

Het ultieme burenfeest! Nieuwsgierig of De Buurtcamping in 2018 ook in jouw buurt kampeert?

Dit jaar zijn er maar liefst 20 campings in 12 gemeenten in Nederland waar buurtgenoten elkaar ontmoeten. Van Groningen tot Tilburg en van Den Haag tot Nijmegen. Door het organiseren van een ontspannen weekend met (kampeer)activiteiten zetten buurtbewoners en lokale organisaties zich in voor een socialere buurt waar je elkaar kent, groet en helpt.

Lees verder...


01-06-2018 lees artikel
description

Getest: Camping BuitenLand in Drenthe

Marleen kampeerde bij Camping BuitenLand in Drenthe. Met 28 graden was het bos, de zwemplas en het witbier bij de BuitenBar éxtra lekker. Wát een bijzonder relaxte plek!

Lees verder...


24-05-2018 lees artikel
description

Getest: de knusse pipowagen van De Kleine Wildenberg!

De Kleine Wildenberg is heel veel, maar geen camping. Toch ervaarden wij wel degelijk het ware kampeergevoel met al dat groen om ons heen, een hout gestookte hottub én een kampvuur met marshmallows. Wat een heerlijk glamping plekje!

Lees verder...


13-04-2018 lees artikel
description

Tip: Pimpfestival bij Charme Camping Hartje Groen

Het suffe imago van voorheen is niet meer, caravans en campers zijn al een hele tijd hip en zeer gewild. Juist omdat er met een beetje (veel) moeite iets heel moois van te maken is. De échte pimpmeesters, die niet smokkelen zoals ik maar iedere opknapklus met beide handen aangrijpen, komen dit jaar via Esther en Benjo van Facebookpagina Pimp je caravan NL voor de derde keer samen op een waar Pimpfestival.

Lees verder...


30-03-2018 lees artikel