Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Marleen Brekelmans op Bijzondere Camping

Blote voeten in het gras, picknicken aan het water; kamperen staat voor mij gelijk aan lekker buiten leven & buiten zijn. Ik ben meer een glamping- dan campingtype. Een leuke gepimpte caravan, bijzondere pipowagen of safaritent, ik hou ervan!

description

Must-have: boek Happy Campers

Geluk op wielen! Het nieuwste boek van Femke Creemers van Caravanity staat vol met de mooiste gepimpte caravans. Een boek om te hebben!

Lees verder...


18-07-2018 lees artikel
description

Glamping: De mooiste adressen in Schotland

Schotland staat garant voor desolate landschappen, eindeloze natuur, ruigheid en schoonheid. Wanneer je besluit een rondreis door Schotland te maken, weet je zeker dat je met bijzondere herinneringen thuiskomt.

Lees verder...


19-01-2018 lees artikel
description

Tip: kampeervakantie in de herfst

Moet jij er in de herfst echt eens tussenuit? Overweeg dan een kampeervakantie op een van deze campings. Maak je klaar om te genieten van het najaar!

Lees verder...


29-09-2017 lees artikel
description

Kamperen in Ierland

Ben je op zoek naar campings in Ierland? Dan ben je op het juiste adres. Lees hier over de zes mooiste campings op dit prachtige eiland.

Lees verder...


28-08-2017 lees artikel
description

Getest: Flowercamping Île de Ré

Begin 2016 heeft Flower Campings een prijsvraag uitgeschreven met als hoofdprijs een week verblijf in een SweetFlower tent op Camping Bel-Air op het eiland Île de Ré. Ambassadeur Lotte won met haar blog over #Flowercamping deze hoofdprijs! Zij stond haar plekje af aan Tine, die met haar gezin een week lang genoot op het mooie eiland voor de kust van Frankrijk.

Lees verder...


10-08-2016 lees artikel
description

Campings, klein maar fijn?

Wat zoek jij in een camping? Klein maar fijn of geniet je liever van de voordelen van een grote camping? Om niet alleen maar van onszelf uit te gaan, hebben we een aantal grotere campings voor je geselecteerd:

Lees verder...


05-08-2016 lees artikel
description

Impressie: Moens Klint camping

Moens Klint camping op het Deense eiland Mon is een camping waar alles klopt! De ligging in het glooiende landschap, de omgeving met de beroemde krijtrotsen, de gastvrijheid en passie waarmee de camping gerund wordt, de ruimte, het concept, de activiteiten... Ga het zelf ervaren!

Lees verder...


28-03-2016 lees artikel
description

Bijzonder: Camping Moens Klint goes dark!

Bezoek het Deense eiland Møn niet alleen voor de krijtrotsen, maar ook voor het bijzondere Dark Sky concept van Moens Klint.

Lees verder...


12-02-2016 lees artikel