Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Lotte Jongepier op Bijzondere Camping

Lotte nadert de eindfase van haar opleiding International Business & Languages aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft altijd al een passie voor schrijven gehad. Reizen is haar allergrootste hobby en ze heeft al heel wat bestemmingen van haar lijstje afgestreept. Een einde aan deze lijst zal nooit komen, hij is écht grenzeloos… Voor Bijzondere Camping kan Lotte haar passie en hobby combineren door te schrijven over alle leuke trends, nieuwtjes en ontdekkingen in de camping & glamping wereld.

description

In gesprek met: Camping Zonneveld

Vanaf 2016 zijn Sander en Joanna de eigenaren van Camping Zonneveld, voormalig West Side Ranch. De camping ondergaat een flinke metamorfose!

Lees verder...


29-02-2016 lees artikel
description

Gezocht: De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland

Nieuw concept: De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland. Bijzondere wedstrijd op verschillende Natuurkampeerterreinen.

Lees verder...


23-02-2016 lees artikel
description

In gesprek met: In het Wijland

Voor Camping In het Wijland is 2016 een heel nieuw begin. Marleen van den Elsen stopt met de camping en Rolf & Ellen nemen het over.

Lees verder...


17-02-2016 lees artikel
description

10 redenen waarom je dit jaar écht moet gaan kamperen!

Ook als je denkt dat kamperen niets voor jou is… 10 redenen waarom je dit jaar echt moet gaan kamperen. Leuke glamping accomodaties, de prachtige natuur en nog veel meer!

Lees verder...


16-02-2016 lees artikel
description

Nieuw: Treck Hostel Gent - Indoor kamperen

De Belgische stad Gent is een geweldige plek rijker. Treck Hostel is er naast indoor camping & glamping ook voor een lekker ontbijtje in de Treckhaak of een ontspannende yogales bij Charlotte. Er heerst hier de gezellige sfeer van kamperen maar dan zonder regen en kou, dat is toch heerlijk?!

Lees verder...


13-02-2016 lees artikel
description

Winactie: Campingservies Rosti Mepal

We vinden het steeds belangrijker dat alles er lekker fris en hip uitziet, dus ook het campingservies! Je maakt nu kans op een volledige ontbijtset voor 2 personen van het merk Rosti Mepal.

Lees verder...


06-02-2016 lees artikel
description

Tip: #Flowercamping

Flower Campings zijn kleinschalige campings met minder dan 250 plaatsen per camping. Ze zitten op meer dan 140 plekken verspreid over heel Frankrijk.

Lees verder...


03-02-2016 lees artikel
description

Nieuw: de Coco Sweet bij Natuurcamping De Lemeler Esch

Per 1 juli verblijf je bij Natuurcamping de Lemeler Esch op een geheel nieuwe manier. De Coco Sweet is een nieuw soort tent dat het heerlijke gevoel van kamperen op een fijne manier combineert met luxe en comfort.

Lees verder...


03-02-2016 lees artikel