Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Lotte Jongepier op Bijzondere Camping

Lotte nadert de eindfase van haar opleiding International Business & Languages aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft altijd al een passie voor schrijven gehad. Reizen is haar allergrootste hobby en ze heeft al heel wat bestemmingen van haar lijstje afgestreept. Een einde aan deze lijst zal nooit komen, hij is écht grenzeloos… Voor Bijzondere Camping kan Lotte haar passie en hobby combineren door te schrijven over alle leuke trends, nieuwtjes en ontdekkingen in de camping & glamping wereld.

description

Getest: Ger bed and breakfast

Sommige plekken wil je het liefste voor jezelf houden. Het is er zo fijn, mooi en rustig… De locatie van Ger bed and breakfast in Renkum is er zo eentje. Lotte sliep hier een nachtje en deelt haar ervaringen.

Lees verder...


19-05-2017 lees artikel
description

5 redenen om de Alentejo Litoral te bezoeken

Vakantie vieren in Portugal? Doen! Joke van Portugal Nature Lodge geeft je vijf goede redenen om naar de kuststreek van de Alentejo in Zuid-Portugal te gaan.

Lees verder...


24-04-2017 lees artikel
description

Tip: In juni met korting naar Italië

Camping Sempreverde biedt luxe safari- & belltenten en XL kampeerplekken in Le Marche. Kom je in juni? Je krijgt korting op je verblijf en leuke extra's!

Lees verder...


20-04-2017 lees artikel
description

Nieuws: Camping BuitenLand geopend

Floortje Dessing heeft samen met 4 vrienden een camping in Drenthe overgenomen. BuitenLand wordt een plek met unieke accommodaties in een groene omgeving.

Lees verder...


18-04-2017 lees artikel
description

Nieuws: Overnachten in een zeecontainer

Nieuw bij Netl de Wilste Tuin: stoere zeecontainers omgetoverd tot gezellige gastenverblijven. Hip ingericht en geschikt voor 2 personen.

Lees verder...


14-04-2017 lees artikel
description

5x: Vakantie in de Limousin

Waarom een vakantie in de Franse Limousin een uitstekend idee is? Odilia van Domaine de Royères legt het je graag uit.

Lees verder...


12-04-2017 lees artikel
description

Tip: Hip campingservies

Rosti Mepal heeft vier nieuwe designs van het Flow servies uitgebracht. Stuk voor stuk super hip en vrolijk.

Lees verder...


10-04-2017 lees artikel
description

Recept: Courgetti met roomkaas, kip en spekjes

Courgetti met roomkaas, kip en spekjes; makkelijk te bereiden en super lekker! Een fijn recept voor thuis én op de camping!

Lees verder...


08-04-2017 lees artikel