Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Lotte Jongepier op Bijzondere Camping

Lotte nadert de eindfase van haar opleiding International Business & Languages aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft altijd al een passie voor schrijven gehad. Reizen is haar allergrootste hobby en ze heeft al heel wat bestemmingen van haar lijstje afgestreept. Een einde aan deze lijst zal nooit komen, hij is écht grenzeloos… Voor Bijzondere Camping kan Lotte haar passie en hobby combineren door te schrijven over alle leuke trends, nieuwtjes en ontdekkingen in de camping & glamping wereld.

description

5 redenen om Bourgondië te ontdekken

Waarom je echt een keer in Bourgondië op vakantie moet gaan? Marleen van Kimaro Farmhouse vertelt het je maar al te graag.

Lees verder...


07-04-2017 lees artikel
description

In gesprek met: Natuurkampeerterrein Morgenrood

Natuurkampeerterrein Nivon Morgenrood wordt gerund door 80 vrijwilligers en maakt deel uit van het NIVON. Benieuwd naar het verhaal achter de camping? Wij gingen in gesprek.

Lees verder...


06-04-2017 lees artikel
description

Agenda: Kleine Grote Tentenshow

Ook dit jaar staat er weer een Kleine Grote Tentenshow gepland. 9 april 2017 zijn de Bell tenten en kampeerartikelen van Urbans and Indians te bewonderen.

Lees verder...


04-04-2017 lees artikel
description

De high-five van Le Marche!

Heleen van Agriturismo Sopra e Sotto deelt 5 geheimen van de door haar zo geliefde regio: Le Marche in Italië.

Lees verder...


24-03-2017 lees artikel
description

In gesprek met: Watersportcamping Heeg

Watersportcamping Heeg ligt direct aan het water in Friesland. Benieuwd naar het verhaal achter deze leuke camping? Wij gingen in gesprek!

Lees verder...


24-03-2017 lees artikel
description

Tip: Pimp je caravan (6)

Martine en Boudewijn wonen in Australië en kochten daar drie jaar geleden een Volkswagen Kombi uit 1974. Benieuwd naar hun pimpervaringen? Wij stelden een aantal vragen.

Lees verder...


21-03-2017 lees artikel
description

In gesprek met: Les Fruits du Passau

Les Fruits du Passau is een kleinschalig vakantieparadijs in de Auvergne, met luxe safaritenten. Benieuwd naar het verhaal? Wij gingen in gesprek.

Lees verder...


17-03-2017 lees artikel
description

Recept: S’mores dip

Chocola, marshmallows en koekjes; een gouden combinatie. Deze s'mores dip is om je vingers bij af te likken. Wij delen het recept!

Lees verder...


14-03-2017 lees artikel