Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Lotte Jongepier op Bijzondere Camping

Lotte nadert de eindfase van haar opleiding International Business & Languages aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft altijd al een passie voor schrijven gehad. Reizen is haar allergrootste hobby en ze heeft al heel wat bestemmingen van haar lijstje afgestreept. Een einde aan deze lijst zal nooit komen, hij is écht grenzeloos… Voor Bijzondere Camping kan Lotte haar passie en hobby combineren door te schrijven over alle leuke trends, nieuwtjes en ontdekkingen in de camping & glamping wereld.

description

5x: Romantische glamping adressen in Nederland

Romantiek nodig? Ga samen kamperen, in een tentje of in een luxe glamping accommodatie. Wij zetten de meest romantische adressen voor je op een rijtje!

Lees verder...


28-02-2018 lees artikel
description

Getest: GEARDROPPER kampeeruitrusting

GEARDROPPER verhuurt kampeeruitrustingen op locatie in verschillende landen in Europa. Lotte kampeerde een weekje in Portugal en deelt haar ervaringen.

Lees verder...


28-08-2017 lees artikel
description

Agenda: Camp the Night Amsterdam

In het weekend van 12 augustus worden op verschillende plekken in Amsterdam pop-up campings opgezet. Tijdens Camp the Night Amsterdam kampeer je bijvoorbeeld in het Olympisch Stadion of op een dakterras met uitzicht over de stad.

Lees verder...


24-07-2017 lees artikel
description

Review: Het Survival Handboek

Of je nu een ervaren kampeerder bent of pas net in het wereldje komt kijken, ‘Het Survival Handboek’ is handig voor iedereen die vakantie viert in de natuur. Wanneer je op zoek bent naar avontuur en wilt overleven in de wildernis is deze gids je beste vriend.

Lees verder...


18-07-2017 lees artikel
description

Getest: Containerwoning Netl de Wildste Tuin

Lotte logeerde een nachtje in een containerwoning bij Netl de Wildste Tuin in Flevoland. Een idyllische plek met een enorme natuurspeeltuin, 2 campings en leuke huuraccommodaties!

Lees verder...


30-06-2017 lees artikel
description

Agenda: Kamperen op de Grote Markt in Groningen

In het weekend van 24 juni gaat het gebeuren, bezoekers van Groninginnedag mogen in een tentje blijven slapen op de Grote Markt. Het plein wordt voor een weekend omgetoverd tot een echte camping!

Lees verder...


19-06-2017 lees artikel
description

Nieuws: Openingsfeest camping BuitenLand

Half april opende camping BuitenLand haar deuren al, maar nu is het tijd voor een geweldig openingsfeest. Het Pinksterweekend staat in het teken van creativiteit & gezelligheid met leuke (kinder)activiteiten, muziek en theater.

Lees verder...


30-05-2017 lees artikel
description

Recept: Zomerse couscous salade

Frisse couscous salade; lekker als avondmaaltijd, lunch of bijgerecht bij de barbecue. Het is zomers, makkelijk te bereiden én campingproof.

Lees verder...


23-05-2017 lees artikel