Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bernadette Kuijpers op Bijzondere Camping

'Liefde voor alles wat leeft' vat wel een beetje samen wat belangrijk voor Bernadette is. Na tien bijzondere jaren in Afrika heeft ze wat echt belangrijk was in een oude Landcruiser gepakt. Haar man, de twee honden, extra diesel en water en een eenvoudige kampeeruitrusting. Na een spannende reis dwars door de Sahara belandde ze in 2008 in Slowakije. Hier runt ze een kleine boerderij met een heerlijke camping. Lammetjes in het vroege voorjaar en elke zomer weer omringd door lieve grote en kleine mensen, dat is haar leven!

description

Kamperen kun je leren; 7 tips voor de eerste keer!

Op kampeervakantie met je gezin; je wilt het al jaren maar weet niet hoe je het moet doen? Speciaal voor jou hebben we 7 tips om van je eerste kampeervakantie een succes te maken.

Lees verder...


23-11-2018 lees artikel
description

5 keer bijzonder kamperen in een Mongoolse Yurt

Ook in de herfstvakantie is tentkamperen een goed idee, maar dan wel in een geïsoleerde yurt met een houtkacheltje. 5 tips!

Lees verder...


04-10-2018 lees artikel
description

5x Beestachtig goed kamperen!

Ben jij dol op dieren? Of vind je ze een beetje griezelig maar je kinderen zijn er gek op? Kies dan voor een boerderijcamping in binnen- of buitenland. Speciaal voor de dierenliefhebbers onder ons hebben wij de leukste op een rijtje gezet.

Lees verder...


01-05-2018 lees artikel
description

Kamperen in de kou - 5 tips om warm te blijven!

Ze bestaan echt, kampeerders die, uit eigen vrije wil, kamperen in de winter. Zo gek zal je mij nooit krijgen. Maar toch kan het gebeuren; kou op de camping. De nachten in de bergen kunnen zelfs in juli voor een frisse verrassing zorgen. Daarom hier vijf tips om je warm te houden tijdens verwachte of onverwachte kou op jouw kampeervakantie.

Lees verder...


28-02-2018 lees artikel
description

Tip: ga kamperen in Hongarije

Kamperen in Nederland kan heel leuk zijn. Als het weer mee zit. Dat kan, maar laten we eerlijk zijn, soms zit het tegen! Kies voor een kampeervakantie in Hongarije en laat je verrassen. Betaalbaar, een aangenaam klimaat en mooie camping.

Lees verder...


29-01-2018 lees artikel
description

Nieuws: Dé kampeertrends voor gezinnen in 2018

Nederlanders gaan al meer dan een eeuw op kampeervakantie. Was het eerst een elitair verschijnsel, nu is het iets van alle klassen. Lekker de stad uit en recreëren in de natuur. De een gaat voor luxe en de ander voor eenvoud waarbij het samen zijn centraal staat. Wij hebben voor jouw gezin dé kampeertrends voor 2018 gespot.

Lees verder...


27-12-2017 lees artikel
description

Op de bonnefooi of reserveren?

Kamperen op de bonnefooi of vooraf reserveren? De voors en tegens op een rij!

Lees verder...


06-12-2017 lees artikel
description

Recept: heerlijke goulash uit Slowakije

Een heerlijk en hartverwarmend stoofgerecht, ook op de camping te bereiden in een pot boven het vuur!

Lees verder...


17-10-2017 lees artikel