Ouder & kind avontuur met GEARDROPPER

Vergeet je soms door de ratrace die het leven is van je kind(eren) te genieten? Ga eens op vader-zoon of moeder-dochter kampeeravontuur met GEARDROPPER, op één van de vele Natuurkampeerterreinen die ons land rijk is. Samenzijn zónder gesjouw, met aandacht voor wat echt belangrijk is.

Vader-zoon of moeder-dochter kampeeravontuur!

Ik sjees hele periodes van school naar werk naar winkel en weer terug waarbij ik soms glad vergeet naar m’n mooie kinderen te kijken. Laat staan er echt van te genieten. Herkenbaar? Knijp er eens tussenuit samen! En nu eens niet met het ganse gezin maar zonder je lief en met slechts eentje van het eventuele hele stel. Ga eens onder het mom van een speciaal ouder-kind avontuur kamperen met GEARDROPPER bijvoorbeeld!

Complete kampeeruitrusting
Doe geen moeite om voor een paar nachtjes iets aan te schaffen of eigen kampeerspullen van zolder te trekken want eenvoudiger dan dit kan bijna niet. Op elf Natuurkampeerterreinen van De Groene Koepel, verspreid door het hele land zorgt GEARDROPPER voor een complete kampeeruitrusting. Tent, stoelen, keukengerei, de hele mikmak staat dan voor je klaar. Geen gesjouw en belangrijker nog: al je aandacht gaat regelrecht naar kindlief. Geen ‘nu even niet’ of ‘vraag maar even aan papa’ want dit samenzijn in de natuur draait immers om jullie. De schoonheid, rust en eenvoud van een Natuurkampeerterrein is hiervoor een perfecte setting!

Natuurkampeerterrein De Maasakker
Hoog tijd voor mij om dit eens zelf te gaan ondervinden dus samen met dochter Miep ga ik, op een doordeweekse dinsdag na school, op pad. Slechts bepakt met kant-en-klare pannenkoeken, leesboeken en een set schone kleren vertrekken we naar Natuurkampeerterrein De Maasakker in Megen. Een fijne en groene plek op het Brabantse platteland waar eigenaar Ed ons hartelijk verwelkomt. Ed blijkt een grasmaaier naar mijn hart: de kampeerplekken lekker kort en de randen zorgvuldig ‘vergeten’ waardoor er een speels geheel ontstaat.

Met aandacht samenzijn
Onze tent staat al op ons te wachten. In de avondzon en recht tegenover de kampvuurplek, top! Miep heeft hier naar uitgekeken en gaat al ritsend en kruipend op verkenningstocht. Vondst van de dag: een led-lampje met wit, geel én rood licht én een heel bijzonder beestje met stekeltjes. Enkele minuten later voelt deze tent als ons huis, staan de pannenkoeken op het gasstel en zitten wij met onze snoet in de zon relaxed te kletsen. Normaliter zou ik nu nog druk zijn met van alles en nog wat, wat heerlijk dit!

Kampvuur & marshmallows
We hebben werkelijk alles wat we nodig hebben, overal is aan gedacht! We maken nog een vuurtje, kijken naar de vlammen en roosteren samen marshmallows. Zelfs samen afwassen is een feestje! Ik zie mijn kind echt door andere ogen en dat ligt vooral aan het feit dat er geen afleiding is in de vorm van een zusje, een telefoon, een afspraak die ik moet halen of wat dan ook. Het doet niet alleen mij goed, ik merk aan alles dat Miep zich gezien en bijzonder voelt. Uiteraard kruipen we voor de gelegenheid tegelijkertijd in onze slaapzak. Zo knus! Samen zorgvuldig uitgekozen bieb-boeken lezen zonder een klein zusje dat er steeds doorheen tettert. Voor Miep is het heerlijk om me eens niet te hoeven delen. We kroelen en kletsen. In mijn hoofd staat de tijd stil, maar de klok slaat inmiddels 22:00 uur. Oeps, bedtijd!

Top cadeau voor Vaderdag!
De woensdagochtend breekt dankzij een fikse regenbui iets te vroeg aan maar gek genoeg is zelfs dat gezellig. We soezen nog wat en gaan dan op zoek naar de ontbijtmand die Ed speciaal voor ons heeft klaar gezet. Mmm, verse broodjes, een gekookt eitje, thee en sap. Hoewel ieder moment een bui kan vallen zitten wij op ons gemak buiten te eten. Miep verbaast me door een kersenboom te herkennen aan zijn bladeren. Ik kijk naar mijn kind en bedenk me dat ik dit iedere drukke ouder van nu zou gunnen. Eventjes weg uit het alledaagse, naar buiten! Ik heb weinig geslapen maar des te meer quality time ervaren. Onbetaalbaar. Als je het mij vraagt een tóp cadeau voor Vaderdag. Wat jij? 

Goed om te weten   
– Speciaal voor Vaderdag zijn er via GEARDROPPER vouchers verkrijgbaar voor een verzorgd kampeerweekend op een terrein naar keuze!

– Dit initiatief is een samenwerking tussen GEARDROPPER en de deelnemende Natuurkampeerterreinen. Het Groene Boekje met hierin 150 fijne Natuurkampeerterreinen is inbegrepen bij het arrangement.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de verschillende arrangementen op de Natuurkampeerterreinen. Liever verder weg met zoon of dochter, kijk dit dan!

Zoeken