Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
vanaf
1
personen
vanaf
€ 16
per nacht

Buytenplaets Suydersee Lelystad Stadscamping & glamping

Flevoland

Boomhut

Overnachten tussen de bladeren.

Pipowagen

Een romantische overnachtingsplek.

Glamping

Een trekkershut, pipowagen, polder- of tuinhuisje…

Overnachten in het groen

Wakker worden met het geluid van de fluitende vogels...

Geniet van het buitenleven

Rust, ruimte en natuur.

Buytenplaets Suydersee

Stadscamping & glamping.

Een paradijs voor kinderen

Op het terrein en in de natuur vermaken ze zich prima.

Kamperen in Lelystad

Een oase van rust, dichtbij de stad.

Kamperen

Je bent welkom met je eigen kampeermiddel of in een van de accommodaties.

Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes

Eindeloos speelplezier.

Op de rand van stad en bos

Een unieke locatie.

Unieke overnachting

Logeren in een echte boomhut.

Vakantie in de natuur

Het buitenleven maar dan dichtbij de stad.

De dierenweide

Geliefd bij kinderen.

vanaf
1
personen
vanaf
€ 16
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Op de grens van bos en stad

Buytenplaets Suydersee is gevestigd op de voormalige bodem van de Zuiderzee. Het water en de golven hebben plaats gemaakt voor een groene stadscamping met bijzondere overnachtingsmogelijkheden. 

Stadscamping, glamping & wildkamperen

Kom je met je eigen kampeermiddel? Op stadscamping de Houtrib mag je zelf een plekje uitzoeken, tussen de bomen of juist lekker in de zon. Voor wie geen eigen tent of caravan heeft is er een stoere boomtent. Een unieke manier van kamperen op ongeveer anderhalve meter hoogte. Ook bijzonder: in het naastgelegen bos mag je wildkamperen, ook wel bushcamping genoemd. Vrij in de natuur, zonder voorzieningen. Wil je juist wat meer luxe, boek dan een overnachting in één van de glampingaccommodaties. Een trekkershut, pipowagen, polder- of tuinhuisje… De een wat luxer dan de ander, geschikt voor 2-5 personen. Echt uniek is de mogelijkheid om te kamperen in een rioleringsbuis, met bijbehorende rioolbarbecue! Of bekijk de wereld eens vanaf een andere hoogte en logeer in één van de boomhutten, met prachtig uitzicht.

Buitenleven

Bij Buytenplaets Suydersee geniet je van alles om je heen. Wakker worden met het geluid van de fluitende vogels, wandelen en mountainbiken door de natuur, een vuurtje stoken in de buitenlucht… Er is een centrale barbecue- en kampvuurplek, met gratis gebruik van haardhout. De dierenweide met alpaca’s is geliefd bij kinderen, net als het zwemparadijs op loopafstand waar je als campinggast gratis mag zwemmen. Voor het echte vakantiegevoel wordt er ijs verkocht en er is een ontbijtservice. Wat is nu fijner dan de dag beginnen met verse broodjes? Is het echt slecht weer, neem de kids dan mee naar het binnenspeelparadijs op loopafstand van de camping. Gegarandeerd een succes!Survival skills

Meld je aan voor een cursus bushcraft. Leer over eetbare planten uit de natuur, het maken van een overnachtingsplek, primitief koken... En daarna natuurlijk een nachtje wildkamperen!