Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

De leukste pipowagens in Nederland

Ben je op zoek naar een originele logeerplek? Een bijzondere accommodatie die je niet elke dag tegenkomt? Overweeg een pipowagen! Ze zijn er in veel soorten en maten, romantisch voor jou en je geliefde of praktisch, gezellig en comfortabel voor het hele gezin. Twijfel niet, er is altijd wel een exemplaar passend bij jouw wensen en reisgezelschap. Verspreid over Nederland zijn tientallen pipowagens te vinden, de een op een rustig plekje midden in de natuur en de ander op een kleine, gezellige camping.

Glamping

Als je kiest voor een pipowagen, dan kies je voor een onbezorgde glampingvakantie. Heerlijk luxe overnachten met het vrije gevoel van kamperen. Bij aankomst staat alles al klaar, de bedden zijn opgemaakt en de vakantie kan meteen beginnen. Geen lange autoritten met de caravan, maar wel het comfort. Ideaal! Je hebt genoeg ruimte, een goed bed, een keukentje en vaak ook privé sanitair. Je logeert op de mooiste plekjes, in een prachtig groene omgeving met rust en ruimte om je heen. Even echt tijd voor elkaar, gezellig samenzijn en genieten van de kleine dingen… Dat is vakantie in een pipowagen.

Pipowagens

Knus, bijzonder & comfortabel

De vraag waarom een pipowagen nou eigenlijk zo leuk is lijkt overbodig. Als bij aankomst je oog valt op je logeerplek voor de komende nacht(en) gaat je hart sneller kloppen. Ze zijn zo ontzettend leuk om te zien! De buitenkant is prachtig verzorgd, geverfd in mooie kleuren en vaak is er een veranda met een gezellig zitje. Het interieur is met zorg samengesteld, alles past bij elkaar. Overal is over nagedacht, je bent van alle gemakken voorzien en geniet van een zorgeloos en comfortabel verblijf. Je kunt je vakantie of weekend weg zo luxe maken als je zelf wil. Kies bijvoorbeeld voor de pipowagen bij zorg- en recreatieboerderij de Kleine Wildenberg, met eigen sanitair en een hot tub. Gegarandeerd genieten!

Pipowagen Kleine Wildenberg

Pipowagens in Nederland

Wil je graag een ander stukje Nederland ontdekken of juist dicht bij huis blijven? Het kan allemaal! Pipowagens vind je verspreid over het hele land. Zo vind je in het Friese noorden 2- en 4-persoons pipowagens bij Camping Welgelegen, vlakbij het water. Er is een kiteschool bij de camping en je kunt er heerlijke steenoven pizza’s eten.

De leukste pipowagens van Nederland vind je in het overzicht hieronder!

Camping Welgelegen

Onze favoriete pipowagens

Interessante blogs

Getest: Camping Welgelegen

22-06-2016, door Lotte Jongepier

Een verslag van het verblijf in de pipowagen bij Camping Welgelegen in het Friese Workum. Puur genieten omringd door natuur.

Lees verder

Img 0227
Camping Welgelegen

5x: De leukste pipowagen in Nederland

06-03-2016, door Lotte Jongepier

De pipowagen is een leuk alternatief op het traditionele kamperen. Wij selecteren de vijf leukste pipowagens in Nederland.

Lees verder

Pipowagen puur genieten
Mooie accommodaties bij Pipowagen Camping Puur Genieten.

Binnenkijker: pipowagen In het Wijland

25-06-2015, door Monique Butter

Binnenkijker: de pipowagen van In het Wijland. Kijk mee hoe Marleen van den Elsen haar keet omtoverde tot knusse slaapruimte.

Lees verder

TW5rIDg2MzQ=
Pipowagen in het Wijland