Bijzondere Camping is een initiatief van Marleen Brekelmans, eigenaresse van Bijzonder Plekje. Inmiddels is Bijzonderecamping.nl overgenomen door Lotte Jongepier, een echte reisfanaat die houdt van het buitenleven. Ze is een jonge ondernemer die staat te springen om het succes van Bijzonderecamping.nl voort te zetten. Haar passie voor schrijven en ervaring in de online marketing komen hierbij goed van pas.

Over Lotte Jongepier

Van jongs af aan ben ik al gek op reizen. Als wij vroeger op vakantie gingen stond mijn koffer ruim voor vertrek al klaar. De behoefte om alles van de wereld te ontdekken is alleen maar groter geworden. Een verre reis, waarbij je kennismaakt met een hele andere cultuur… Ik vind het prachtig! Maar ook dichter bij huis valt zoveel moois & leuks te ontdekken.

Van huis uit ben ik geen ‘echte’ kampeerder. Mijn vriend wel, en mede dankzij hem ben ik enorm gaan houden van kamperen en de vrijheid die het met zich meebrengt. De rustgevende werking van buitenlucht, buitenleven, buitengeluk… In combinatie met de ongedwongen gezelligheid en de heerlijke vrijheid dat je kunt gaan en staan waar je maar wilt, wanneer je zelf wilt. 

Dit geluk deel ik graag met anderen. Op Bijzonderecamping.nl verzamel ik de leukste campings en glamping accommodaties voor je. Ik hou je op de hoogte van trends, kampeernieuwtjes en ik inspireer je om op pad te gaan en de wereld te ontdekken. Samen met je gezin, je partner, een groep vrienden of gewoon lekker in je eentje.

P.S. Ben jij eigenaar van een bijzondere camping en wil je graag vermeld worden? Stuur mij een mail op lotte@bijzonderecamping.nl, dan vertel ik je graag hoe we te werk gaan in onze selectie.