Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
25
plekken
vanaf
€ 15
per nacht

Amstelkade Utrecht Natuurkampeerterrein en theehuis

Utrecht

Hangmat Amstelkade

Natuurcamping en theehuis Amstelkade in het Groene Hart.

Pipowagen Amstelkade

Op de natuurcamping staan drie pipowagens, origineel en kleurrijk ingericht.

Moestuin voor de gasten

Pluk maar raak uit de moestuin.

Amstelkade wegwijzer

Ga je naar de kinderboerderij, het water, het theehuis of naar de camping?

Sfeerbeeld Amstelkade

Kamperen in het groen in Wilnis.

Terras theehuis Amstelkade

De lekkerste taart uit de omgeving bij het Theehuis van Amstelkade.

Zorgboerderij Amstelkade

Uniek aan Amstelkade is dat mensen met een verstandelijke beperking het terrein en de dieren verzorgen.

Bootje varen bij de Amstelkade

Huur een bootje of kano bij de Amstelkade.

max
25
plekken
vanaf
€ 15
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Natuurkampeerterrein & theehuis in het Groene Hart

Natuurkampeerterrein en theehuis Amstelkade is een klein paradijs in het Groene Hart van Nederland. De camping wordt mede gerund door een groep mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en hun begeleiders. Het hele team zorgt ervoor dat de sfeer hier gemoedelijk en knoertgezellig is. Dat, gecombineerd met de schitterende omgeving, zorgt ervoor dat je hier nooit meer weg wilt.

Kleine camping met een groot hart

Camping Amstelkade is heerlijk klein. In totaal zijn er 30 kampeerplaatsen en 3 pipowagens. Dat het hier snel vol is, snap je. Voor fietskampeerders wordt altijd een uitzondering gemaakt. “Die laat je niet staan. We hebben een apart veld waar altijd een plek vrij is voor hen.”

Avontuur op de camping

Op de camping is van alles te beleven. Kinderen kunnen er spelen met een historische boot, er wordt geklauterd over het avonturenpad, er is een boomhut, een kleine speeltuin en zelfs een kinderboerderij. En omdat wij volwassenen ook wel eens wat willen, mag op elke plek een vuurtje worden gestookt en zijn er zelfs speciale plekken gecreëerd waar je met een groep rond het kampvuur kunt zitten.

Taart in de theetuin

In het weekend is het hier altijd gezellig druk. Niet alleen met campinggasten, ook menig fietser weet de weg naar het terras van de camping feilloos te vinden. Zou het komen door de geur van vers gebakken taarten? Want zowel de appeltaart (inmiddels beroemd in de omgeving), de worteltjestaart en de monchou zijn zelfgemaakt.

Camping en theehuis Amstelkade verovert direct je hart!Handig om te weten

Om hier te kamperen moet je lid zijn van stichting Natuurkampeerterreinen. Dat word je door het Groene Boekje aan te schaffen (€ 14,95). Dit boekje is o.a. te koop op camping Amstelkade.