Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
45
plekken
vanaf
€ 12
per nacht

Landgoed De Hoevens blokhutten

Midden-Brabant

Natuurkampeerterrein Landgoed de Hoevens

middenin de natuur!

Ligweide bij de vijver

vermaak in en aan het water

Kamperen met het gezin

leve het buitenleven!

Overdekte recreatiehoek

voor een spelletje bij slecht weer

Speeltuintje en zandbak

leuk voor de kleintjes

Ingerichte blokhut

voor het hele gezin

Genoeg speelruimte

voor jong en oud!

Gelegen op een eeuwenoud landgoed

hier is het heerlijk wandelen en fietsen

Kamperen met camper, caravan of tent

in alle rust ontwaken in de ochtend

Natuurlijke zwem- en visvijver

met koeien als toeschouwers

Kampvuur

met gesprokkeld hout uit het bos

max
45
plekken
vanaf
€ 12
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Landgoed & natuurkampeerterrein in Midden-Brabant

Landgoed De Hoevens in Alphen is al eeuwenoud. Vandaag de dag zijn er diverse recreatie- en verblijfsmogelijkheden, allemaal rond de kernwaarden rust, ruimte en respect voor de natuur. Behalve overnachten in het luxe vakantiehuis 'De Vlaamse Schuur' of in B&B ' 't Bakhuis'  kun je hier ook sfeervol kamperen op een ruim en autovrij natuurkampeerterrein.

Back to basic maar ook comfortabele blokhutten

Bij De Hoevens heb je echt alle ruimte! Er is plaats voor 40 kampeermiddelen en daarnaast zijn er 5 ingerichte blokhutten voor diegenen zonder eigen tent of caravan. Omgeven door bomen en met een natuurlijke zwem- en visvijver 'in de achtertuin' kan het buitenleven hier goed worden gevierd. De 'echte' tentkampeerders kunnen kiezen voor een plekje op het trekkersveld of tentenveld, voor een prachtig uitzicht over de naastgelegen landerijen en bossen. En hoewel je je bij landgoed De Hoevens al snel één met de natuur voelt is er voor de liefhebbers gewoon toegang tot stroom en WiFi en goede sanitaire voorzieningen. Geen zin om op een gaspit te koken? Er is ook een sfeervolle en goed uitgeruste buitenkeuken aanwezig. Voor wandelaars met kleine tent is trouwens altijd plek, wel of geen reservering.

Buitenspelen en kampvuur

Met de natuur als grootste speeltuin hoeft niemand zich hier te vervelen. De kinderen sprokkelen het hout voor het kampvuur in de avond, terwijl de ouders in alle stilte een boek lezen. Deze omgeving maakt als vanzelf nieuwsgierig naar een mooie wandeling of fietstocht. Voor de kleintjes is er een speeltuintje, een zandbak, schommels en tafeltennis. Genoeg keuze! In de overdekte recreatiehoek vind je informatie over de omgeving. Ook is dit een perfecte en gezellige uitvalsbasis tijdens een regenbui.

Misschien toch een dagje stad of attractiepark ter afwisseling? Je bent binnen een half uur in Tilburg, Breda of Turnhout, maar ook bij De Efteling en De Beekse Bergen.