Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
25
plekken
vanaf
€ 8
per nacht

it Dreamlân Friesland Natuurkampeerterrein

Friesland

Trek-in op natuurkampeerterrein

Glamping liefhebbers opgelet: it Dreamlan heeft twee stoere trek-ins!

Vuurplaats

It dreamlan camping

Een weids uitzicht vanaf elke kampeerplek.

De Trek-ins

Het hele jaar door te boeken.

Kamperen in Friesland

Kleinschalig en groen Natuurkampeerterrein It Dreamlan.

It dreamlan kano's

Een bijzondere camping met aanlegsteiger en gratis kano's.

Tent op de terp

Natuurkampeerterrein, een droomcamping in het groen.

Kamperen aan de waterkant

Jonge gasten vermaken zich met hengel en schepnet aan de waterkant.

Natuurkampeerterrein Friesland

Een kindercamping in Friesland.

Trek-ins in de winter

Een prachtig gezicht!

Trek-ins op natuurkampeer errein

Kamperen met comfort, vakantie in een trek-in.

Trek-in bestedes

Praktisch ingericht, met slaapplek voor vier personen.

Trek-in keuken

Een compact ingerichte keuken in de trek-in.

Trek-in uitzicht

Uitkijken over de weilanden vanuit de trek-in.

Trek-in badkamer

Glamping met privé sanitair, beter wordt het niet!

Gezinscamping friesland

Even knuffelen bij de buren.

Hippe caravan

Kamperen rond de zandbak

Kamperen tussen de bomen

Dikke pret op de camping

Kamperen voor jong en oud, een droomplek voor alle leeftijden.

Tenten in het veld

Watching stars fall out of the sky

max
25
plekken
vanaf
€ 8
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Kindvriendelijke camping en glamping

Kleinschalig en groen Natuurkampeerterrein It Dreamlân doet zijn naam eer aan, want dit is werkelijk een droom in volle glorie!

Een droomcamping in Friesland

Alleen de rit er naar toe doet al het gevoel krijgen in een andere wereld te belanden. Het terrein zelf is zo bijzonder, natuurbepaald, zo kun je het niet verzinnen. Voor ieder is een perfecte plek te vinden. In de schaduw tussen de bomen, hoog en zonnig op de hoger gelegen terp of omringd door wild gras en weidebloemen. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Maar gelukkig hebben alle plekken een vrij en weids uitzicht. Dus eigenlijk zit je altijd eersterangs! 

Mooie droomplaatsen zijn ook te vinden bij de knusse, overdekte kachelplaats met relaxte loungekussens. Ouders genieten hier van de ondergaande zon, een glas wijn en een fijn gesprek. Ondertussen ravotten de kinderen in het speeltuintje. En houden zich wijselijk zoet, want misschien wordt de tijd dan wel een beetje vergeten...

Lekker luieren of actief bezig zijn

Vanaf het terrein mag je zo de weilanden in struinen. Stap zeker ook een keer in een van de Canadese kano’s en peddel naar Dokkum voor een gezellig terrasje. De kano’s liggen klaar en zijn kosteloos te gebruiken. Velen ondernemen ook een rondje Lauwersmeer, gaan wadlopen of doen een dagje Schiermonnikoog of Ameland. Nog meer actie? Op het wasgebouw zijn meer dan voldoende uittips te vinden. Maar ach, hoe lekker is het om gewoon hier op deze droomcamping te blijven. De kinderen vermaken zich wel. Met een schepnetje en hengel bij de sloot. En het jongere grut op het terrein, met skelters en fietsjes. Veilig omheind met een natuurlijk hekwerk, vrij van auto’s. Kwestie van even loslaten, ademhalen en wie weet lees je nog ontspannen dat boek!

Glamping in puur Friesland

It Dreamlân heeft ook 2 ecolodges (Trek-in’s), een knus vakantiehuis, een bijzonder familiehuis en een viertal geschakelde design vakantiewoningen met gemeenschappelijke keuken en eet/leefruimte! Buiten het hoogseizoen zijn de vier huisjes ook te huur als 20-persoons groepsaccommodatie. Niet alleen erg handig voor degenen die met meerdere gezinnen op vakantie gaan, ook een ervaring op zich vanwege het prachtige luxe interieur en de verbinding van binnen met buiten. Schuif-maar-aan!

In het hoogseizoen kun je wekelijks genieten van een schuif-maar-aan-maaltijd met lekker vers en biologisch eten. De kinderen eten eerst, daarna schuiven de volwassenen gezellig aan de lange tafels… Fijn een dagje niet koken en geen afwas. Leuk om eens uitgebreid met de andere gasten te kunnen kletsen terwijl de kinderen spelen.