Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

De Voscheheugte Drenthe
max
30
plekken
vanaf
€ 10
per nacht

De Voscheheugte Drenthe Natuurkampeerterrein met trek-in

Drenthe Nederland

Natuurkampeerterrein trek-in

Bij de Voscheheugte staan ook 3 speciale trekkershutten, de Trek-In.

Eethuisje Voscheheugte Drenthe

's Avonds met een lekker glas wijn bij het haardvuur in het eethuisje.

Natuurkampeerterrein Voscheheugte

Op het natuurkampeerterrein zijn 30 kampeerplekken.

Natuurkampeerterrein Drenthe

Kamperen in het groen.

Eethuisje Mantinge

Het knusse en idyllische eethuisje bij de Voscheheugte.

Eethuisje interieur

Leuk en origineel ingericht.

Trek-in kampvuur

Kampvuur bij de Trek-in.

Trek-in reeen spotten

Vanuit de Trek-in heb je een fantastisch uitzicht op puur natuur.

Voscheheugte trek-in vos

De Trek-ins staan op een mooie locatie aan de rand van het kampeerterrein.

Natuurkampeerterrein trekkershut

De omgeving van de Voscheheugte is verrassend mooi.

Trek-in een feest voor kinderen

Voor kinderen een heerlijke bestemming.

max
30
plekken
vanaf
€ 10
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Eethuis & Natuurkampeerterrein in Mantinge

Natuurkampeerterrein De Voscheheugte is dé plek voor natuurliefhebbers! Het uitgestrekte terrein ligt pal tegenover het mystieke Mantingerzand. Een indrukwekkend natuurgebied met heide, stuifzand en jeneverbesstruiken. Heerlijk rondstruinen, alleen of met elkaar. Of loop eens mee met de educatieve natuurwandelingen, gegeven door gepassioneerde vrijwilligers van Natuurmonumenten.

Groen geluk!

Voor het opzetten van tent of ander kampeermiddel biedt het kampeerterrein een gevarieerde keuze. Van beschutte plekken tussen bomen en bosschages, tot ruime plekken op open veld met vrij zicht op weilanden en akkers. Waar dan ook: natuur alom! Een ideale plek ook om met kinderen de natuur te ontdekken. Op het terrein vermaken ze zich op de trampoline, de schommel of in het houten speelhuisje. 

Gezellig (biologisch) eethuisje in Drenthe

Het kippenhok uit de jaren vijftig heeft als charmant eethuisje een tweede leven gekregen. Hier serveren Ruben en Chantal, de kok en gastvrouw, ontbijt, lunch en avondeten. Ook voor een kopje koffie, met zelfgemaakte taart, of wijntje in de avond is het heerlijk vertoeven. Binnen bij het haardvuur als het fris is, buiten tussen de vogels als de zon schijnt. Jan werkt het liefst met lokale, biologische seizoensgerechten. Ook voor vegetariërs wordt goed gezorgd en de wijnkaart is om door een ringetje te halen.

Glamping in Drenthe : duurzame trekkershutten en ingerichte caravans

Geen eigen kampeermiddel of liever wat meer luxe? Dan kun je terecht in een van de drie Trek-in Trekkershutten met de toepasselijke namen: Ree, Vos en Fazant. Duurzaam en strak vormgegeven, met prachtige lichtinval. Ze pronken aan het einde van het terrein, als solitaire kunstwerken midden in het landschap. Het uitzicht op de ondergaande zon is spectaculair. De 3 oldtimer caravans geven een geheel eigen beleving met hun nostalgische inrichting. De sfeer van toen, compleet ingericht met zelfs fris gewassen beddengoed.

N.B. Kampeerders dienen in het bezit te zijn van de Natuurkampeerkaart die in het Groene Boekje zit (verkrijgbaar bij Stichting de Groene Koepel).Tip van Manilde!

Het houten pad van Theodor. Bij het monumentendorp Orvelte is dit een erg leuk pad voor (jongere) kinderen (en hun ouders). Een tocht rondom het varkentje Theodor, die je kunt laten knorren.