Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
30
plekken
vanaf
€ 18
per nacht

Natuurkampeerterrein De Duiventoren Brabant Kamperen & glamping

Noord-Brabant

Vuurtje stoken

Leuk en gezellig!

Middenin de natuur

Kijk om je heen en geniet!

De yurt

De plek waar de gemeenschappelijke ruimte is gevestigd.

Kamperen

Met rust en ruimte om je heen.

Gemeenschappelijke ruimte

Met kaarten, boeken, spelletjes, een complete ingerichte keuken, tafels en stoelen.

Ontbijt in de yurt

Een goed begin van de dag.

Gezelligheid

Ontmoet je medekampeerders.

Zwemmen

Lekker op zomerse dagen.

Zwemvijver

Geschikt om te zwemmen, vissen en varen.

Activiteiten

Boswandelingen, nachtvlinders kijken, uitstapjes naar de Biesbosch…

Dieren

Leuk voor de kinderen!

Kampeerterrein achter de woonboerderij

Kleinschalig en kindvriendelijk.

Het terrein ligt er mooi bij

Van alle gemakken voorzien!

Tent

Het terrein is geschikt voor tenten, caravans en kleine campers

Nationaal Park

De Biesbosch ligt op ongeveer 20 minuten rijden.

Natuurlijke vijver

Met zorg onderhouden.

max
30
plekken
vanaf
€ 18
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Kindvriendelijk natuurkampeerterrein

Natuurkampeerterrein De Duiventoren is een kleinschalig natuurkampeerterrein op ongeveer 20 minuten rijden van Nationaal Park De Biesbosch. Met persoonlijke aandacht, liefde voor de natuur en een fijne combinatie van rust en gezelligheid is hier een heerlijke vakantieplek gecreëerd, voor zowel volwassenen als kinderen.

Kamperen & glamping

Achter de woonboerderij ligt het kampeerterrein, midden tussen de weilanden, akkers en bossen. Het terrein is geschikt voor tenten, caravans en kleine campers. Geen eigen kampeeruitrusting of op zoek naar een bijzondere kampeerervaring? Huur een houten tent! Twee pods en drie wijnvatblokhutten zijn uitgerust met een tweepersoonsbed en terras met zithoek. Ook bijzonder is de duurzame trekkershut, gebouwd met hergebruikte materialen. De hut biedt plaats aan vier personen en heeft een compleet ingerichte keuken en eigen toilet. De gemeenschappelijke ruimte vind je in de Mongoolse yurt. Kaarten, boeken, spelletjes, een keuken, tafels en stoelen; alles is aanwezig. Ook ideaal bij slecht weer!

Wandelen, fietsen, zwemmen...

De Duiventoren is een goede uitvalsbasis om de groene omgeving te ontdekken. Verschillende fietsroutes en de lange afstand wandeling het Hertogenpad liggen op een paar honderd meter van het kampeerterrein. Verder worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Boswandelingen, nachtvlinders kijken, uitstapjes naar de Biesbosch… Leuk voor jong en oud! Ook is het leuk om zelf een dagje weg te plannen. De Efteling, Beekse Bergen en de steden Tilburg en Breda zijn leuke opties in de buurt. Blijf je liever op het kampeerterrein? De natuurlijke zwemvijver biedt volop vertier. Zwem een rondje voor verkoeling, gooi een hengel uit of ga met een bootje het water op. Stook ’s avonds een gezellig vuurtje en je fijne dag in de natuur is volmaakt!