Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
33
plekken
vanaf
€ 15
per nacht

Camping Trézelles Frankrijk Natuurcamping

Auvergne

Kamperen aan de rivier

De camping grenst aan rivier de Bresbre.

Middenin de natuur

Omringd door rust, ruime en natuur kun je niet anders dan genieten!

Camping Trézelles

Gelegen in de Franse Allier

max
33
plekken
vanaf
€ 15
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Natuurcamping in de Allier

Camping Trézelles ligt middenin het groen, grenzend aan rivier de Bresbre in de Franse Allier. De camping telt in totaal 33 ruime, niet omheinde kampeerplekken. Het kampeerterrein is een paradijs voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met kinderen. Wat is nu leuker dan spelen in de natuur?

Ruime kampeerplekken

Je vakantie bij Camping Trézelles is back to basic waardoor je optimaal geniet van de omgeving. Geen animatie, wel rust en ruimte om je heen. Verder zijn er een simpel maar goed sanitair gebouw, stroom en WiFi aanwezig. Het riviertje zorgt niet alleen voor de nodige verkoeling maar ook voor veel vermaak. De hele dag spetteren en plonsen, dammen bouwen, vissen… Voor verse broodjes kun je ’s morgens terecht in het nabijgelegen dorpje. Op een paar minuten lopen van de camping vind je niet alleen een bakker, maar ook een mini-supermarkt en café-restaurant. Ideaal!

Ontdek Frankrijk

In de Allier, het groene hart van de Auvergne, valt veel te ontdekken. Wandel door het heuvelachtige landschap, maak een mooie fietstocht of ga het water op in een kano. Maak kennis met de lokale cultuur en historie tijdens een bezoek aan een kasteel of plan een dagje weg naar een stad in de buurt. Maar, vergeet ook zeker niet te genieten van de vrijheid om even helemaal niets te doen! Lekker relaxen met een spannend boek aan de oevers van de rivier... Of zit je liever bij zonsondergang met een wijntje voor de tent? Doe vooral waar jij zin in hebt. Niets moet, alles mag!