Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
12
plekken
vanaf
€ 15
per nacht

Natuurcamping de Joxhorst Minicamping in Overijssel

Overijssel

Bootje varen

De vijver zorgt voor veel vermaak.

Ontmoetingsplek

Zoek je medekampeerders op voor gezelligheid met elkaar.

Hangmat

Tijd voor ontspanning.

Hot tub

Perfect om even helemaal tot rust te komen.

Kabelbaan

Favoriet bij kinderen.

Kampeermiddel te huur

Geen eigen kampeermiddel? De Joxhorst heeft tenten, een caravan en een trekkershut te huur.

Kamperen in de natuur

Kijk om je heen en geniet!

Kamperen in het groen

Tussen de IJssel en de Sallandse Heuvelrug in Overijssel.

Buitenspelen

Wat is nu leuker dan spelen in de buitenlucht?

Mooie omgeving

Huur een fiets en verken op je gemak de omgeving.

Gezamenlijke buitenkeuken

Van alle gemakken voorzien.

Natuurcamping

Natuurcamping de Joxhorst

Ontspannen

Geen stress, geen zorgen, geen haast en geen verplichtingen.

Waterpret

Spetteren en plonsen in de zwemvijver.

Zwemvijver

Heerlijk voor verkoeling op warme dagen.

Leuk met kinderen

De kinderen zullen zich geen moment vervelen.

max
12
plekken
vanaf
€ 15
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Natuurcamping in Overijssel

Natuurcamping de Joxhorst ligt op een groene plek tussen de IJssel en de Sallandse Heuvelrug in Overijssel. Extra bijzonder aan deze camping is het duurzame beheer. Je eigen shampoo, schoonmaak- en afwasmiddel mag je thuislaten; er staan ecologische producten voor je klaar.

Kamperen in het groen

Het pure kamperen in de natuur wordt bij de Joxhorst gecombineerd met fijne extra’s.  Een mooie zwemvijver, de houtgestookte hot tub, een gezamenlijke buitenkeuken en een schuur met spelletjes, boeken en tijdschriften waar je terecht kunt bij slecht weer. De sfeer op de minicamping is fijn en gemoedelijk. Quality time bij je tent of caravan, door de ruime plaatsen heb je voldoende privacy, en gezelligheid met medekampeerders die je kunt opzoeken. De combinatie maakt het hier juist zo fijn. Heb je geen eigen kampeermiddel? Op de camping staan een safaritent, een 2-persoons caravan, twee tenten (voor 2 en 4 personen) en een 2-persoons trekkershut die je kunt huren. Daarnaast is er ook nog een klein appartement met houtkachel en eigen toilet, deze biedt plaats aan maximaal 4 personen.

Vakantie met kinderen

Kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens een vakantie bij de Joxhorst. Spetteren en plonsen in de zwemvijver, spelen in het zand, met volle vaart van de kabelbaan… Trampoline springen, voetballen en bij slecht weer gezellig binnen spelletjes spelen. Ze hebben de vakantie van hun leven!

Onthaasten

Geen stress, geen zorgen, geen haast en geen verplichtingen. Tijdens je vakantie hoef je even helemaal niets. Eindelijk dat ene boek lezen waar je thuis nooit aan toe komt,  op je gemak hout sprokkelen in het bos en ’s avonds gezellig een vuurtje stoken. Huur een fiets en ontdek op een rustig tempo de omgeving, zoek verkoeling in de zwemvijver en maak kennis met je medekampeerders. Geniet van de rust, de vrijheid en de simpele dingen die een mens zo ontzettend blij kunnen maken!