Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
40
plekken
vanaf
€ 13
per nacht

Het bos roept! Kampeerterrein

Noord-Holland

Kamperen in het bos

Kijk om je heen en geniet!

De kas

Gezellige ontmoetingsplaats.

Ontbijten in de kas

Maak gebruik van de boodschappenservice.

Meer dan welkom

Het bos roept!

Iedereen is welkom

Voor boten zijn er steigers om aan te leggen.

Kom in de kas

Vrijheid, blijheid!

Sanitair

Het goede leven

De vuurtent

Gezellige ontmoetingsplaats

Het bos roept!

Los in het bos

Ongedwongen en ontspannen

Genieten voor iedereen.

Bijzonder kampeerterrein

Met een fijne ongedwongen sfeer.

Vakantie in de natuur

Omringd door bomen en groen.

Kom genieten

Met eigen tent of huur een tent!

max
40
plekken
vanaf
€ 13
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Kamperen in het bos

Wanneer je kampeert op het terrein van ‘het bos roept!’ (in Slootdorp, Noord-Holland) krijg je het gevoel alsof je in een andere wereld bent beland. Je deelt een stukje natuur met vossen, konijnen, egels, uilen en andere bosbewoners. Je slaapt tussen de bomen, omringd door struikgewas, onder een rustgevende sterrenhemel… Alsof de rest van Nederland even niet bestaat!

Buitenleven

Bij ‘het bos roept’ is iedereen welkom. Voor kampeerders met een tent, caravan of camper zijn er mooie plekken, boten kunnen aanleggen bij een van de steigers en voor fietsers is er een speciale shelter. Het is nu al bijzonder fijn! Maar dit is nog niet alles, er zijn grootse plannen voor de toekomst... Een torentje met uitzicht over de bomen, ecologische boshuisjes en wie weet wat voor een plannen er nog meer ontstaan. 

Gastvrij

Niet alleen zomerkampeerders maar ook winterkampeerders zijn van harte welkom. Het kampeerterrein is het hele jaar door geopend. Gidus en Sasja ontvangen je gastvrij en doen er alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken. Laat een heerlijk ontbijtje bezorgen door de boodschappenservice, prik je marshmallows op een stok bij de kampvuurplaats of geniet van een ijsje in de kas. Ga op ontdekkingsreis in de natuur en laat je verrassen door alles wat je op deze bijzondere plek tegenkomt.Geen eigen tent?

Huur een ingerichte tent! Geschikt voor 2 en 4 personen en voorzien van alles wat je nodig hebt.