Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
150
plekken
vanaf
€ 15
per nacht

Charme Camping Hartje Groen Trekkershutten, lodges en groepsverblijf

Noord-Brabant

Kamperen aan de natuurvijver

Dat is nog eens wakker worden!

Omgeven door groen en bomen

Deze natuurcamping is een grote speeltuin voor jong en oud.

Kamperen in alle rust

met zicht op één van de vele natuurlijke speelplaatsen.

Houten lodges met luxe groepsaccommodatie aan het zwemven

Speciaal voor familieweekenden, vriendengroepen, personeelsuitjes, hei-dagen en meerdaagse cursussen.

Zon, water, zwemmen!

Vakantiepret ten top.

De Boshut

Wees als kampeerder of voorbijganger welkom voor ontbijt, lunch of borrel. Binnen of op het zonnige terras.

Lekker buiten spelen

Er is hier genoeg ruimte voor iedereen.

Relaxen aan het water

Met voldoende schaduwplekjes.

Wat een kinderparadijs

Met z'n allen aan de lange tafel buiten.

De pizzabakker

In het hoogseizoen zijn er regelmatig aanschuifavonden en pizza avonden. Mmm!

Huiskamer 't Hart

Speciaal voor de kampeerder om op te warmen bij het haardvuur of een spel te spelen samen. Je kunt hier een kopje koffie zetten of je eigen drankje meenemen.

max
150
plekken
vanaf
€ 15
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Familiecamping in natuurgebied De Maashorst in Noord-Brabant

Charme Camping Hartje Groen is een geheel vernieuwde familiecamping, gelegen in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, De Maashorst. De naam zegt het al, bij Hartje Groen kampeer je midden in de natuur! Een ideale plek voor de natuurkampeerder die van rust, ruimte en buitenleven houdt, maar die verwarmd sanitair en een gezellige huiskamer bij nat of fris weer ook wel kan waarderen. 

Natuurcamping met bos en zwemwater

De kampeerplek keuze is hier reuze. Met (kleine) kinderen is het open familieveld Aan de Dreef heel handig, met uitzicht op één van de vele natuurlijke speelplaatsen. Behoefte aan iets meer privacy? Kies dan een beschut plekje in het Holenbergbos. En voor wie van uitzicht op water houdt; ga dan voor een plaats op de Bremweide. Voor ieder wat wils!

Het grote speel- en zwemven maakt het vakantiegevoel bij Hartje Groen helemaal compleet. Water, zand én een kabelbaan, wat wil een kind nog meer? Uniek is Huiskamer ’t Hart, speciaal voor kampeerders die zich willen warmen in een luie stoel bij de open haard. Gezellig een potje kaarten aan de lange tafel of een spel of leesboek lenen uit de bibliotheek. De kinderen kunnen intussen naar hartenlust spelen in de naastgelegen speelruimte De Binnenpret. 

Bourgondisch Brabant 

Een keer geen zin om zelf de campingtafel te dekken? Trakteer jezelf op een goed ontbijt of lunch bij de Boshut van Hartje Groen, dat tevens dienst doet als receptie. En geniet van een welverdiende borrel(plank) op het terras na een stevige wandeling of fietstocht in de mooie omgeving. Buitenlucht maakt immers hongerig!
En dit is nog niet alles, wist je dat Hartje Groen in het hoogseizoen ook geregeld een aanschuifdiner en pizza avond organiseert?

Trekkershutten, lodges en groepsverblijf De Kiet

Voor wie geen eigen tent of caravan heeft kan comfortabel kamperen in één van de trekkershutten of houten lodges. Hier staat je bed al voor je klaar. Een aantal hiervan staan op een prachtplek aan het water en kun je ook als groep huren. Daarnaast kun je met maximaal 28 personen terecht in groepsverblijf De Kiet, een gezellige en compleet ingerichte blokhut, op een eigen veld aan het water en direct aan de bosrand. Goed idee voor een familie- of vriendenweekend, of personeelsfeest!Leuk om te weten

Hartje Groen denkt heel graag met je mee voor een speciale dag met collega's, vrienden of familie. Ga voor een avontuurlijke heidag in het bos, een creatief kinderfeestje aan het water, of een sportieve familiedag met barbecue en kampvuurmuzikant. Met of zonder lekkers, het kan allemaal!