Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
17
plekken
vanaf
€ 20
per nacht

Camping Sempreverde Italië Kamperen & glamping

Le Marche

Camping Sempreverde

Binnenkijkje in de tent

Veranda safaritent

De mooie belltent

Je bent van harte welkom

Wim-Martijn, Elsemarijn en de kinderen verwelkomen je maar al te graag.

Slaapkamer in de safaritent

Stapelbed safaritent

Badkamer in glampingtent

Privé sanitair

Keuken safaritent

Detail keuken

Languit op de veranda

Eethoek safaritent

Masterbed room safaritent

Glamping in Le Marche

Tijdens de opbouw werden Wim-Martijn en Elsemarijn gevolgd door het programma 'Ik Vertrek'.

Kamperen in het groen

Heerlijk buiten leven en spelen!

Glamping by night

Kampeerterrein

Ruim opgezet middenin de natuur.

De rivier

Leuk en verfrissend!

Aanschuiftafels

Speelplezier!

Belltent slaapkamer

max
17
plekken
vanaf
€ 20
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Camping en glamping in Le Marche

Camping Sempreverde ligt in het mooie Le Marche in Italië; een regio die zich kenmerkt door glooiende heuvels, prachtige natuur, bergen, de zee en het strand, authentieke dorpjes en natuurlijk de Italiaanse keuken. De camping ligt middenin het groen en is de perfecte plek om te genieten van puur Italië.

XL kampeerplekken & luxe tenten

De kampeerplekken bij Sempreverde zijn heerlijk ruim opgezet en hebben vrij uitzicht. Extra fijn: in tegenstelling tot veel andere campings in de regio ben je hier ook welkom met een vouwwagen, caravan of (grote) camper. Voor een luxe glampingvakantie ben je ook aan het juiste adres. De safaritenten XL bieden plaats aan 6 personen en zijn uitgerust met een privé badkamer en verrijdbaar keukenblok. Kom je met z’n tweeën? Kies voor een verblijf in een belltent XL, met comfortabel 2-persoonsbed en een ingericht keukentje. Romantiek voor twee!

Buitenleven

Tijdens een vakantie bij Sempreverde geniet je optimaal van het buitenleven. Langs de camping stroomt de rivier de Cesano die ’s zomers verandert in een rustig beekje. Naast de camping is er een zwembad met bubbelbad, ligbedden en klein restaurant. Om de pret in het water af te wisselen zijn er voor de kinderen kleine speeldorpen met huisjes, schommels en een zandbak gebouwd. Ook het naastgelegen bos zorgt voor veel vertier; wat is nu leuker dan spelen en ontdekken in de natuur… Terwijl de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken genieten jullie van de prachtige omgeving, de rust en de ruimte. Pluk een stuk fruit in de boomgaard en neem een verfrissende duik. Trek er ook een dagje op uit, de zee en het strand liggen op minder dan een half uur rijden. De bergen liggen ook op een klein half uur rijden en zijn geschikt om te wandelen en mountainbiken. Vergeet daarnaast de dorpjes in de buurt niet te bezoeken; daar ontdek je hoe fijn het Italiaanse leven is!