Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
20
plekken
vanaf
€ 10
per nacht

Camping Fraai Theetuin, pipowagen, retrocaravans

Friesland

Camping Fraai heeft een eigen meertje

Kies zelf een kampeerplek uit, aan het meertje of aan de rand bij de bomen. Alle ruimte, wat een vrijheid!

Retro caravan Snoes

Er zijn bijzondere accommodaties te huur, een pipowagen en twee retro caravans; King (3-persoons) en Snoes (2-persoons). Geheel in stijl, ouderwets kamperen waarbij het bedje al gespreid klaar staat!

Retro caravan King

Als een koning te rijk, wanneer deze schoonheid al op je staat te wachten bij aankomst!

Het pipowagentje

Voor wat luxer kamperen, kun je het pipowagentje huren. Lekker knus!

Kamperen in het groen

Slechts op 20 minuten afstand van stad Groningen, Assen en Drachten. Leuk te combineren met een bezoekje aan de stad.

Met aandacht

Gastvrouw Miranda runt de camping en theetuin met liefde en daar horen natuurlijk vers geplukte bloemetjes bij. Daar word je toch blij van...

Gezelligheid op de camping

Hoewel je hier goed tot rust komt, draagt een gitaar (bij het gezamenlijke kampvuur) soms zeker bij aan de fijne sfeer.

De huurtent

Voor wie geen kampeermiddel heeft en van wat meer gemak houdt; huur de tent! Staat al voor je klaar bij aankomst...

Theetuin fraai

De theetuin heeft een terras en een binnenruimte waar je (campinggast of niet) terecht kunt voor thee, koffie, ijs en een lekker taartje...

Oude paardestal als theehuis

Bij het theehuis kun je als campinggast 's ochtends ontbijten en bij slecht weer kun je hier binnen een spelletje spelen.

Sfeervolle plek

De camping is schoon en netjes en helemaal in een eigen niet alledaagse stijl.

Lekker kamperen in friesland

Mooie busjes passen hier helemaal

Originele inrichting

Van sanitair tot theehuis, alles is duidelijk met aandacht ingericht. Hier voel je je snel thuis.

Alle ruimte voor kinderen

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan!

max
20
plekken
vanaf
€ 10
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Creatieve minicamping met theetuin in Friesland

Camping Fraai is een kleinschalige minicamping gelegen op een verborgen stuk land, net buiten Haulerwijk in Friesland. Groningen en Drenthe liggen om de hoek. Binnen een half uurtje ben je in stad Groningen, Assen óf Drachten. Combineer je kampeervakantie dus eens met een gezellig stedentripje!
Fraai is veel meer dan een standaard minicamping. Het groene terrein met het meertje, de vrijheid om zelf een plekje uit te zoeken en een kampvuurtje te maken… het zorgt direct voor een echt vakantiegevoel. Er zijn in totaal 20 ruime kampeerplekken en de camping is autoluw. Wat een rust! Gastvrouw Miranda zorgt er met haar persoonlijke ontvangst voor dat je je snel thuis voelt.

Pipowagen en retro caravan

Voor wie liever een gespreid bedje bij aankomst wil; er zijn ook bijzondere accommodaties te huur. Een gezellige pipowagen en twee retrocaravans; King en Snoes. De pipowagen is geschikt voor 2 á 3 personen en staat buiten het kampeerterrein, tussen fruitbomen en de geitjes. Je hebt dus veel privacy én een mooi uitzicht! Retro caravan King is geschikt voor 3 personen en biedt ouderwets kampeerplezier. Oranje gordijntjes, bruine bordjes en een truttig tafelkleedje. Je kunt gebruik maken van het keukentje met koelkast en er staat water voor je klaar.
Snoes is voor 2 personen en heeft ook een eigen keukentje. De bloemetjesparasol en idem klapstoeltjes maken het nostalgische gevoel compleet. Lekker romantisch overnachten…

Theetuin met terras en binnenruimte

Extra gezellig, camping Fraai heeft een eigen theetuin waar het zowel buiten op het terras als binnen (in de oude paardenstal) goed toeven is. Bij de theetuin kun je terecht voor een koffie, thee, taart of een ijsje. Wil je gebruik maken van de ontbijtservice van Miranda? Dan kun je hier ’s ochtends na het ontwaken aanschuiven. De binnenruimte is ook bedoeld voor campinggasten wanneer het weer een beetje tegen zit. Een potje mens-erger-je-nieten kan dan lekker binnen.

In de omgeving; cultuur, fietsen, zwemmen

In Haulerwijk, op 15 minuutjes wandelen vanaf de camping, bevindt zich het meest duurzame Openluchtzwembad van Nederland. Bij een verblijf op Fraai krijg je hier vrijkaartjes voor! Fietsverhuur, winkels, horeca en andere voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. Voor langere afstanden is de bushalte voor de deur. Miranda vertelt je graag over culturele activiteiten in de omgeving, bijzondere winkeltjes, mooie musea, leuke dingen om te doen met kinderen, rommelmarkten en bijzondere uitstapjes. Bij gastheer Wim kun je altijd terecht met praktische vragen, of voor een gezellige babbel over oldtimers.Gastvrije extra service

Miranda en Wim zorgen heel goed hun gasten! Voor € 7,50 p.p. kunnen ook campinggasten aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt bij de theetuin, en voor een kleine vergoedingen halen zij je graag op bij een wandelknooppunt of treinstation in de buurt.