Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
10
plekken
vanaf
€ 20

Minicamping Aachterum boerderijcamping, pipowagen, yurt

Noord-Brabant

Kamperen tussen het groen

Met uitzicht over de velden en het bos van natuurgebied 't Hurkske.

Grote zandbak, klimhuisje en trampoline

Met ruimte, natuur en deze speeltuin kun je je kinderen geen groter plezier doen!

Welkom bij Minicamping Aachterum

Ervaar de typische gastvrijheid bij Mieke op het Brabantse platteland.

Boerderijcamping

De camping ligt naast het woonhuis en de schuur van gastvrouw Mieke. In de schuur vind je de ruime huiskamerkeuken en de luxe sanitair ruimte.

Binnenruimte voor iedereen

De gezellige huiskamerkeuken! Om te schuilen of op te warmen, een lekker maal te koken of om gezellig spelletjes te spelen aan de grote tafel.

Gezamenlijke huiskamerkeuken

Boek vergeten? Leen gerust een exemplaar uit de boekenkast en neem een zit in de luie stoel!

Met ingerichte keuken

Zin om uitgebreid te koken? Mieke heeft de gezamenlijke keuken zodanig uitgerust dat je lekker aan de slag kunt.

Gezellig zitje

Wanneer je je kampeerstoel even beu bent...

Groene camping

Waar je ook kijkt, alles om je heen is groen. Ervaar hier wat rust, ruimte en stilte betekent. En het wordt hier ook nog écht donker trouwens!

Campers en caravans ook welkom

Je betaalt hier een vast tarief van € 20,- per nacht voor twee personen. Ongeacht of je met een tent, een camper of caravan komt.

Terras bij de schuur

Over het hele terrein zijn meerdere zitjes, zowel in de zon als in de schaduw.

De pipowagen

Met zorg opgeknapt en ingericht door Mieke, het bed staat hier gespreid voor je klaar! Je kunt meteen starten met je wandel- of fietstocht.

De knusse pipowagen

Met hierin alles wat je met z'n tweeën nodig hebt, luxe kamperen hoor!

Een klein keukenblokje

Zodat je eigen thee en koffie kunt zetten bij het ontbijt.

Knus verblijf

Ideetje voor een romantisch weekendje weg met z'n twee?

Zin om te barbecueën?

De grote barbecue is te huur en Mieke tipt je graag de plaatselijke Gildeslager. Dat wordt smullen...

Wat een ruimte

Vanuit iedere plaats kun je zicht hebben op het speeltuintje, heerlijk overzichtelijk wanneer je kleine koters hebt!

Traktor op de boerderijcamping

Favoriet bij vele jonge gasten, want wat is nu een boerderijcamping zonder traptraktor... ;)

Even bijtanken

Hier kom je voor je rust, om te genieten van de natuur en een helemaal niets te moeten.

Yurt Namasté met tentsauna

Verscholen in het groen is het romantisch logeren in de Mongoolse yurt van Paul en Monique. Zij zijn een seizoen te gast bij Aachterum. De unieke tentsauna heb je ook tot je beschikking wanneer je hier slaapt. Heerlijk!

De knusse yurt van binnen

Met de houtkachel is het al heel gauw goed toeven in de yurt.

max
10
plekken
vanaf
€ 20
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Kleine en rustige boerderijcamping in het Brabantse natuurgebied 't Hurkske

Minicamping Aachterum in het Brabantse Erp is kleinschalig en knus. Aan de rand van het bos, waar vroeger de koeien in de wei stonden, ligt naast de boerderij een grasveld met tien kampeerplekken. Groen en lekker ruim! Hier geniet je van rust, ruimte en vrijheid met allerlei luxe kampeerfaciliteiten binnen handbereik. Met uitzicht op de trampoline, een zandbak en klimrek is deze camping ook erg geschikt en overzichtelijk voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Brabantse gastvrijheid

Kampeer je bij minicamping Aachterum dan maak je kennis met gastvrouw Mieke en haar aangeboren Brabantse gastvrijheid. Hier voel je je gegarandeerd snel thuis! Mieke heeft voor haar campinggasten met liefde een gezamenlijke huiskamerkeuken ingericht. Fijn wanneer je uitgebreid wilt koken en ideaal als er een bui valt of als de avonden nog wat fris zijn. De goed gevulde spelletjeskast helpt jullie de dag wel door. Verwarm jij je graag met een kampvuur voor je eigen tent of caravan? Gezellig, voor een stookton en hout kun je ook bij Mieke terecht! 

Natuurgebied ’t Hurkske

Vanuit Aachterum wandel je zo natuurgebied ’t Hurkske in; een groot bos van 170 hectare met loofbomen, dennen en verschillende vennetjes. Ook perfect voor een rondje mountainbiken of hardlopen! Voor de liefhebbers, Mieke zit ook boordevol fiets- en wandeltips want zij kent de omgeving op haar duimpje. Er zijn bij haar fietsen te huur en samen met Koffie- en theehuis De Boswachter heeft Mieke een mooie wandelroute uitgezet waarbij je de koffie, de thee en het lekkers onderweg vanzelf tegenkomt. Wil je even wat meer de drukte in? Gemert, Uden en Veghel liggen in de buurt en binnen een half uurtje zit je in hartje Den Bosch of Eindhoven.

Pipowagen en Mongoolse yurt

Iets te vieren of gewoon geen zin in het gebruikelijke kampeer ‘gedoe’? Huur een gezellige pipowagenmet z'n twee! Deze is met veel zorg opgeknapt en ingericht en alles wat je nodig hebt staat hier voor je klaar. De pipowagen is voorzien van een tweepersoons-bedbank, een tafel met twee stoelen, een heus kacheltje en bovendien een keukenblokje met keukengerei, koelkast en een eenpits kooktoestel om koffie en thee te zetten.

Yurt Namasté is de authentieke Mongoolse tent van Monique en Paul, en ook deze is te huur. Yurt Namasté is het hele seizoen te gast bij minicamping Aachterum, zij zochten namelijk nog een fijne plek! Hier, een klein beetje verscholen in het groen met uitzicht over het veld én op de bosrand, komt ie goed tot zijn recht. Wanneer je hier logeert heb je de unieke tentsauna met houtgestookte kachel ook tot je beschikking. Heerlijk om de dag mee af te sluiten toch? Yurt Namasté is te reserveren bij Monique en Paul en dan kom je dus toch weer gezellig bij ‘ons Mieke’ en haar minicamping uit.