Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
4
plekken
vanaf
€ 575
per week

Glamping La Mirande Safaritent en gîte

Nouvelle Aquitaine

Safaritent

Heerlijk buiten leven met de luxe van thuis

Buitenzitje in de zon

Aan de 'boomlange' eikenhouten tafel

Safaritent in de schaduw

Veel ruimte in én uit de zon

Groenten uit eigen tuin

Pluk hier je groenten en kruiden

Het terras

Heerlijk relaxen in de zon

La mirande in het donker

Hier is het nog echt stil en donker

Relaxte zithoek

Ook binnen is het goed toeven

Sanitair

Helemaal voor je zelf dus laat je douchespullen lekker staan

Uitzicht vanaf de veranda

Wat een rust en ruimte

De slaapkamer

Comfortabel en knus

max
4
plekken
vanaf
€ 575
per week
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Luxe kindvrije glamping in Zuidwest Frankrijk

La Mirande is een kleinschalige en luxe glamping, gelegen in een klein dromerig Frans dorpje tussen Bordeaux en Toulouse. Hier verblijf je in een ingerichte safaritent of een gîte en vind je rust en ruimte in een groene omgeving met alle gemakken van thuis!

Kindvrije glamping

Hoewel kinderen natuurlijk hartstikke leuk zijn, is deze plek speciaal voor volwassenen. Wat een rust! Trek op je gemak baantjes in het zwembad en lees zonder al teveel afleiding een boek in de gezellige schaduwplek. Op het ruim opgezette terrein staan drie safaritenten met privé sanitair binnen 60 meter én een ecotoilet in de tent zelf. Ideaal voor 's nachts! Met een goed bed, een uitgebreide keukeninventaris en zelfs keuze tussen Senseo of Nespresso begint hier iedere dag goed.

Het Toscane van Frankrijk

La Mirande is gelegen in het department Lot et Garonne, op de grens met de Gers en Landes. Dit gedeelte van de Gascogne wordt door de Fransen het Toscane van Frankrijk genoemd. Er heerst hier een bijna Mediterrane sfeer en samen met ingrediënten als gastvrijheid, gastronomie, cultuur, natuur en rust staat de Gascogne garant om te leven als God in Frankrijk. Maak heerlijke wandel- en fietstochten en breng een bezoek aan Bordeaux of Lourdes, of een van de vele typisch Franse dorpjes. En voor de liefhebbers; wijngaarden, een golfbaan en een kuuroord zijn vlakbij!