Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
4
plekken
vanaf
€ 115
per nacht

Glamping Forest Days Catalonië Belltenten

Catalonië Spanje

Forest Days glamping

Relaxen Forest Days

Forest Days kamperen

Glamping Forest Days

Omgeving Forest Days

In de Pyreneeën

Verstopt in het groen

Kamperen in het bos

Bergmeer in de omgeving

Detail Forest Days

Houtkachel Forest Days

Picknick Forest Days

Wastafel Forest Days

Volop privacy Forest Days

Op houten vlonders

Rust en romantiek

Opgemaakte bedden Forest Days

max
4
plekken
vanaf
€ 115
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Bijzonder overnachten in Bell tenten

Forest Days Glamping, aan de voet van de Pyreneeën, is de ultieme locatie voor rust- en natuurliefhebbers. Eigenaren Montse & John heten je van harte welkom in hun Bell tenten, op ruim een uur van Barcelona. Paradijselijk glamperen in Spanje. 

Romantiek in een Bell tent

Verspreid in het groen liggen de vier Bell tenten van Forest Days, op grote afstand van elkaar waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn. Dat is precies wat je verblijf hier zo uniek maakt, zelfs in het hoogseizoen voel je je alleen op de wereld. Een avontuur in de natuur, met het comfort van een boutique hotel. De tenten zijn met zorg opgesteld, met genoeg schaduw in de zomer en volop zonnestralen in de koudere maanden. Ze staan op een houten platform en zijn sfeervol ingericht met natuurlijke materialen, opgemaakte bedden, een houtkachel voor de koelere avonden, privé toilet en wastafel. Een warme douche vind je op loopafstand. 's Ochtends wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd bij je tent.

Kinderen zijn welkom van mei tot half september, wanneer er geen houtkachel in de Bell tent aanwezig is. Eventueel kan er voor kinderen een aparte tent opgezet worden, een mini versie van de Bell tent. 

Vakantie in Catalonië

Naast de rust, de romantiek en de privacy is de ligging een van de unieke eigenschappen van Forest Days. Onderaan de heuvel ligt een riviertje waarin je een frisse duik kunt nemen. Daarnaast is er in dit nog relatief onbekend stukje Catalonië veel te ondernemen. Van outdoor activiteiten tot charmante historische dorpjes bezoeken. Daarnaast ben je in ruim een uur in Barcelona en sta je in 2 uur op de stranden van de Costa Brava.