Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
2
plekken
vanaf
€ 299

Glamping Landrijk de Reesprong Overijssel Luxe safaritenten

Overijssel

Glamping in het groen

De ligging aan de bosrand zorgt voor welkome verkoelende schaduw.

Compleet ingerichte keuken

De keuken is meer dan compleet met zelfs een vaatwasser!

Ontdek de omgeving

De twentse omgeving is prachtig om door te wandelen of fietsen.

Je eigen sanitair

Heel fijn eigen sanitair in de tent.

Het boerenleven

Helpen op de boerderij, leerzaam en bovenal leuk.

Gastvrijheid staat centraal

Herald en bonita leiden je graag rond over hun akker- en melkveebedrijf.

Geniet van de privacy

Kleinschalig met lekker veel speelruimte voor de tent.

Een leerzaam verblijf

Ontdekken waar het brood eigenlijk van wordt gemaakt.

Luxe kamperen

Opgemaakte bedden bij aankomst en een flatscreen (best fijn in te vroege ochtend uurtjes).

Ontspannen

Relaxed genieten van kamperen.

Lekker relaxen

Het wordt een onvergetelijke vakantie!

Een paradijs voor kinderen

Kinderen vermaken zich eindeloos bij Landrijk de Reesprong.

max
2
plekken
vanaf
€ 299
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Super de luxe safaritent in Overijssel

Landrijk de Reesprong ligt in Overijssel, vlakbij Haaksbergen, Enschede en nabij de Duitse grens. Twee luxe 6-persoons safaritenten pronken hier op een prachtige zonnige plek aan de rand van het bos. Voor de tent een panoramisch uitzicht over de esgronden. Achter de tent een eigen bosgebied. Rondom veel ruimte en volop natuur. Dat kamperen in een ingerichte safaritent relaxed is heeft menigeen al door. Geen gedoe met zelf een tent opzetten maar wel genieten van slapen onder canvas en dat heerlijke buitenleven. Het blijft een gouden succesformule. Op de Reesprong besloten ze een duit in het zakje erbij te doen. Met opgemaakte boxsprings, flatscreen, massagedouche en vaatwasmachine kampeer je hier als een vorst op vakantie!

Dieren verzorgen en in de leer bij de boer

Bij De Reesprong zit het safarigehalte overigens niet alleen in de robuuste canvas tent. De avontuurlijke omgeving lokt uit om te ontdekken. Konijnen, eekhoorns  roetsjen voorbij en met een beetje oplettendheid spot je zeker ook wat reeën. Wat een kick geeft dat! Dan waan je je toch echt even op een Twentse safari? Herald en Bonita runnen een akkerbouw- en kleinschalig melkveeboerderij en leiden hun gasten graag rond. Hoe leuk en leerzaam is het dat kinderen hier met eigen ogen zien waar de melk eigenlijk vandaan komt. En proeven natuurlijk! Melk uit zwarte en roodbonte koeien, proef je eigenlijk het verschil? Indrukwekkend zijn de momenten waarop het hooi wordt binnengehaald, de aardappelen worden gerooid of het mais gehakseld. Van zaaien tot oogsten, je kunt het hier allemaal beleven. En vergeet niet je overall en laarzen mee te nemen want dan kun je meehelpen met het voeren en melken van de koeien of flesjes geven aan de kalfjes. Boer Herald en zoon Jurian (7 jaar) leren je graag de kneepjes van het vak en belonen je met een heus boerenknecht diploma! Dierenvriendjes hebben overigens ruime keuze want naast de koeien zij er ook nog geitjes, konijntjes, scharrelkippen en poezen te vertroetelen. En niet te vergeten: Mara de hond!

Spelen en ontdekken 

Ontdekken en spelen tot je er bij neervalt, uitrusten komt thuis wel weer. Want naast het dierengebeuren is hier nog veel meer te doen. Hutten bouwen in het bos, aan de haal met de bolderkarren, skelters of tractoren, springen op de trampoline, ondersteboven aan het duikelrek, sjoelen, (tafel)voetballen, basketballen, zaklopen, nog een keer springen op de trampoline of, voor de echte speurneuzen, de boerenspeurtocht met oud-boeren spelletjes. Kortom, geen reden tot verveling!Tip van Manilde!

Nog meer safari avontuur: De Siberiëroute door het Haaksbergerveen, over een 500 meter lang vlonderpad door een hoogveengebied rijk aan onder andere water- en moerasvogels, kikkers, libellen en …slangen.