Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
150
plekken
vanaf
€ 11

Watersportcamping Heeg Friesland Gezinscamping

Friesland

Watersportcamping Heeg

De camping die vernieuwend terug gaat naar de essentie.

Dutchtub Watersportcamping Heeg

Relaxen in de houtgestookte dutchtub, die je kunt reserveren.

Spelen en spetteren

De dutchtub zorgt voor veel vermaak bij de kinderen.

Plezier voor alle leeftijden

Bourgondisch leven in Friesland.

Geen animatie

Geen animatie maar wel een feest voor kinderen.

Espresso in de bar

Genieten van een heerlijke espresso en ochtendkrantje aan het water.

Uren waterplezier

Hengelen en scheppen in het water.

De hooikist

In ruil voor een recept mag je de hooikist lenen.

Watersportcamping Friesland

Kamperen direct aan het water.

Zeil- en surfschool

Leren surfen of zeilen is zo leuk.

Wilgenhut watersportcamping Heeg

Origineel overnachten in een wilgenhut kan hier ook.

Suppen in Friesland

Sup je fit deze zomer!

Vrijheid blijheid

Kinderparadijs in Friesland.

Watersportcamping beachbar

De zeecontainer omgebouwd tot beachbar.

Wind in de zeilen

Heerlijk de wind in de zeilen, leer zeilen in Friesland.

Chalet

Op de campings zijn ook chalets te huur.

Waterpret

Kinderen vermaken zich wel met al dat water.

max
150
plekken
vanaf
€ 11
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Kamperen aan het water

Watersportcamping Heeg; alleen al voor het uitzicht wil je hier staan. Water en rietpluimen maken een prachtig levend decor. Het water, daar wil je natuurlijk ook op en in. Lekker poedelen met de kinderen op het zandstrandje, relaxed cruisen in een stille elektroboot of actief aan de watersport. Je kunt proberen jezelf letterlijk staande te houden door te gaan suppen. Oftewel Stand Up Paddling, rechtop op een breed surfboard staan en peddelen met één lange peddel. Het is even oefenen, maar voor je het weet sup je je helemaal fit tijdens je vakantie! Ook te huur zijn (zeil)boten, zoals de optimist waar menigeen ooit in heeft leren zeilen. En uiteraard ook kano’s waarmee je het mooie poelengebied kunt verkennen, zachtjes glijdend op koe-hoogte.

Een bijzondere no-nonsense camping met creatieve noot

De ligging aan het water in het Friese merengebied (op loopafstand van het dorpje Heeg) maakt deze camping al aantrekkelijk. Maar volgens de eigenaresse Karin zijn het eigenlijk de gasten die sfeerbepalend zijn. Op zoek naar een fijne plek om de accu weer op te laden, inspiratie op te doen, quality time met elkaar te delen, blijkt dit een goede setting voor hen. De eigenaren Karin en Jacob, en hun kinderen, voegen zeker ook wat toe aan het geheel. Dat doen ze op een eigentijdse, vernieuwende wijze en met een idee erachter. Geen slagbomen en geen WiFi bijvoorbeeld, vanuit de gedachten van vrijheid, openheid en ‘je wilt er toch echt even tussenuit zijn, met elkaar?’ Met en geïnspireerd door de gasten wordt ieder jaar wel weer wat nieuws neergezet. De ‘geheime hotspots’ bijvoorbeeld, mysterieuze getalletjes op de kaartmuur van de receptie. Ze verwijzen naar een pareltje in de omgeving, zo’n adresje waar je energie van krijgt.

Romantisch overnachten op de Romeo & Julia plek

Watersportcamping Heeg heeft een camperplaats om van te dromen! Een gewilde plek op de dijk, met uitzicht op de mooiste sunset en met veel privacy. Wil je het nog mooier maken? Laat dan de Dutchtub (een houtgestookt, verwarmd bad) neerzetten voor jou en je lief en laat een privékok een diner voor twee klaarmaken. Bij de aanschuiftafel, die voor de tot beachbar omgebouwde zeecontainer staat, ligt elke morgen een verse Volkskrant. Met een goede espresso zie je jezelf vast wel zitten.Tip van Manilde!

Wil je origineel overnachten dan is de wilgenhut, een creatie in het kader van een afstudeerproject, een leuke en bijzondere plek.