Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
55
plekken
vanaf
€ 13

Camping Vue du Lac Frankrijk Camping

Bourgogne Frankrijk

Kinderen welkom

In het hoogseizoen is Camping Vue du Lac een echte familiecamping.

Voorjaar in Frankrijk

In het voorjaar is het heerlijk rustig, perfect voor natuur- en vogelliefhebbers.

Hangmat veld

Reserveer een hangmat bij je kampeerplek.

Kindvriendelijke camping

Kinderen meer dan welkom op de camping.

Kleine tenten veld

De camping bestaat uit zeven verschillende velden.

Relaxen aan meer

Ontspannen aan het water.

Ruime plekken

De ruime plekken zijn niet afgebakend.

Zwemmeer

Zwemmen in het meer, spelen op de oevers.

Kamperen aan meer

De camping ligt aan een meer, in het zuiden van de Bourgogne.

max
55
plekken
vanaf
€ 13
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Kamperen in de Bourgogne

Camping Vue du Lac is een gemoedelijke camping, gelegen aan een meer in het zuiden van de Bourgogne, ten zuiden van natuurpark de Morvan. De camping kenmerkt zich door de ruime opzet, zonder afgebakende plaatsen. 

Kamperen aan een meer

Camping Vue du Lac ligt op meer dan 4 hectare grond. De ruim vijftig kampeerplekken liggen verspreid over zeven weides, waar veldbloemen blijven staan en bomen zorgen voor de nodige schaduw. Je kunt kiezen voor uitzicht op het meer, de weilanden of bos. Over het terrein staan picknicktafels verspreid en wie wil kan zijn hangmat ophangen. Hou je van wild kamperen? Op iets meer dan 200 meter lopen van de camping mag je je tentje in het wild opzetten, op vooraf gemaaide plaatsen in een weiland met een kabbelend beekje.

Puur vermaak voor kinderen

In het hoogseizoen is Vue du Lac een echte familiecamping. Kinderen vermaken zich uren met de tractors die her en der verspreid staan, de trampoline, zandbak, de wip en het klimkasteel. Het meer nodigt uit tot zwemmen en spelen aan de rand, samen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. 

Voor iedereen vakantie

Martin en Laura doen hun uiterste best iedereen een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen. Dagelijks verse broodjes en croissantjes in de ochtend. Wie geen zin heeft om te koken, kan 3 x per week 's avonds aanschuiven voor de table d'hôte.