Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
60
plekken
vanaf
€ 24
per plek

Strand49 Camping & glamping

Noord-Holland

Strand49 kampeerplek

Strand49 privé sanitair

Strand49 speeltoestellen

Strand49 eigen sanitair

Strand49 kindvriendelijk

Strand49 campingwinkel

Strand49 privé douche & toilet

Strand49 camping

Strand49 glamping

Strand49 glamping aan zee

Strand49 kindvriendelijk

Strand49 interieur glamping

Strand49 pret in het stapelbed

Strand49 comfortabel

Strand49 badkamer glamping

Strand49 glamping keuken

Strand49 beachlodge

Strand49 glamping uitzicht

max
60
plekken
vanaf
€ 24
per plek
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Kamperen aan zee

Ben je op zoek naar een fijne camping bij zee? Strand49 ligt slechts 3 km van het Noordzeestrand in Noord-Holland, Sint Maartenszee. Kampeerders, levensgenieters, gezinnen met kinderen, natuurliefhebbers: welkom! 

Camping aan zee

Strand49 is niet zomaar een camping. Het is een kleinschalige camping met 30 ruime comfort plaatsen (min. 120m2 per plek), veel groen, privacy en voor elke kampeerplek privé sanitair. Hoe heerlijk is dat! 

Glamping in Sint Maartenszee

Ook als niet kampeerder vind je hier een comfortabele plek om vakantie te vieren en optimaal te genieten van het buitenleven. Bij Strand49 staan 30 strandlodges, beachlofts, strandbungalows en design cabins op je te wachten. Ruim opgezet, een eigen tuin, mooi uitzicht over de omgeving en ook binnenin van alle gemakken voorzien. 

Zon, zee, stad & strand dicht bij de hand

Op de camping geniet je van prachtige uitzichten richting de duinen en over de polders. In het voorjaar kijk je uit op kleurrijke bollenvelden. Zin om een dagje iets te ondernemen? Strand49 grenst aan de duinen en ligt op slechts 10 minuten fietsen van zee, een fijn breed familiezandstrand en gezellige strandpaviljoens. Maar ook Alkmaar met de kaasmarkt, Schagen en het mooie dorp Bergen liggen binnen bereik. Een dagje naar Texel? Aarzel niet, je bent er zo!