Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
200
plekken
vanaf
€ 17
per nacht

Camping Lolotte Bell tent, Tentipi, De Waard en buitenhuisje

Gelderland

Het bos om de hoek

Ravotten, klimmen, rollen, rennen, verstoppen... leef je uit!

Kamperen tussen de bomen

Geef bij het boeken gerust aan of je een plekje in de zon of schaduw wilt

Fijn buitenspelen

Die vuile was wacht wel tot je weer thuis bent...

De zandbak is onmisbaar

Vanuit je luie stoel hou je ze goed in de gaten

Klimmen en klauteren

Dat gaat in deze omgeving als vanzelf

De natuur in

Rugzak met picknick mee en op pad met z'n allen!

Een botenrace

Op de vijver of in de beek

max
200
plekken
vanaf
€ 17
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Buitenspeelcamping voor nieuwsgierige actievelingen op het platteland van Gelderland

Camping Lolotte is een grote groene buitenspeelcamping op de grens van Gelderland en Overijssel. Door de ruime opzet en speelse indeling is er genoeg plek om te ontspannen en ravotten. Een waar paradijs voor bevlogen boomklevers, nieuwsgierige achtertuinavonturiers en onverschrokken padvinders die niet vies zijn van groene knieën en modderlaarzen!

Bomenklimmen en outdooractiviteiten

Een grotere speeltuin dan de natuur vind je niet, en bij Lolotte is er bos, heide en zijn er beekjes in de directe omgeving om in te duiken. Alles draait om ontdekken en creëren, hier wordt niet aan voorkauwen gedaan. Het kind komt hier hoe dan ook in je naar boven; klim je koters achterna in die boom, ga mee schatgraven en verken per mountainbike of kano de prachtige omgeving.

In het hoogseizoen, en bij genoeg animo ook in de weekenden, worden er voor kinderen tot 12 jaar regelmatig activiteiten georganiseerd. Verwacht een mix van natuurbeleving, outdooractiviteiten en verhalen. Wie gaat er mee op ontdekkingstocht met de boswachter? En hoe maak je eigenlijk een kampvuur?

Ingerichte Bell tent, Tentipi, de Waard of buitenhuisje

Al die buitenlucht maakt moe. Bij gebrek aan eigen tent, kampeerbus of caravan kun je bij Lolotte in een ingerichte tent of een buitenhuisje slapen. Je hebt keuze uit prachtige exemplaren, wat heerlijk dat je bed al voor je klaar staat! Voor watervlugge wandelaars en toerende doortrappers zijn er ook trekkershutten die je voor twee nachten kunt huren, om op te laden voor deel 2,3,4,5, of 6 van je reis.

Het Eenouderveld

Als je alleen met je kind(eren) kampeert is het Eenouderveld een praktisch én gezellig alternatief. Terwijl jij onder de douche springt houdt de buurvrouw als vanzelfsprekend een oogje in het zeil bij de kinderen. En de drempel om samen te eten of een wijntje bij het kampvuur te drinken als het grut op bed ligt is lekker laag.