Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
200
plekken
vanaf
€ 20
per nacht

Camping de Lievelinge Gelderland Camping

Betuwe

Camping de Lievelinge

Camping met originele huurobjecten.

Zweefmolen de Lievelinge

De zweefmolen van de Lievelinge is een echte eyecatcher.

De Lievelinge

Met je hoofd in de wolken en je voeten in het gras!

De Lievelinge camping

Geen WiFi, maar genoeg vertier.

Lodgetent van de Lievelinge

Logeren in een tipi, lodgetent, caravan, dubbeldekker...

Dubbeldekker

Overnachten in een dubbeldekker, als dat niet bijzonder is?

Bieb caravan

Een biblliotheek caravan, waar je terecht kunt voor een ruilboek.

Vakantie bij de Lievelinge

Zwemmeertje

De camping ligt aan een meertje, waarin veel gezwommen wordt.

max
200
plekken
vanaf
€ 20
per nacht
Bezoek website
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Bonte mix van klassiek kamperen en glamping

Camping de Lievelinge: gelegen in de Betuwe, vlakbij rivier de Linge en in de buurt van de charmante stadjes Leerdam en Gorinchem ligt de bijzonder fijne Lievelinge. Met een privémeer, kinderboerderij en heerlijk restaurant met eigen moestuin heeft de artistieke Lievelinge alles in zich om ook jouw lievelingscamping te worden. Je mag er bovendien je eigen kampvuur stoken!

Overnachten in Dubbeldekker, safaritent of unieke design caravan

Of je nu met je eigen tentje komt of liever voor glamperen kiest in bv de Double Dutch dubbeldekker, safaritent of het luxe huisje Bonanza; je voelt je hier zo thuis. Nieuw zijn de zes unieke design caravans, elk ontworpen door een andere kunstenaar, designer of mode-ontwerper. Bijzonder origineel overnachten maar wel in een riant tweepersoonsbed. Perfecte lievelings-liefdesnestjes voor stellen.

Kamperen inclusief rondje zweefmolen

De Lievelinge ligt midden in het Lingebos met prachtig uitzicht over het zwem- en vismeer. Het terrein heeft naast de genoemde huurlingen en groene kampeervelden ook een heuse spiegeltent waar regelmatig iets bijzonders (ook bruiloften!) georganiseerd wordt. Maar onze favoriet is zonder twijfel de antieke zweefmolen waar je in weekenden en vakanties zalig in kunt zweven. Wat wil je nog meer? Nou ja, vaker terugkomen om ook de tipi, roma-caravan, de yurt, pipowagen, amerikaanse schoolbus en de trekkershutjes te ervaren! Tip van Martine!

Vestingstad Gorinchem organiseert leuke activiteiten waaronder een hippiefestival en zomerfeesten met zondagochtend jazzconcert.