Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
25
plekken
vanaf
€ 8
per nacht

De 4 Elementen Friesland Camping & haven

Friesland

Haven

Een fijne vakantieplek voor mensen die met de boot komen.

Vakantie in de natuur

Kijk om je heen en geniet!

Het terrein wordt met zorg onderhouden

Door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Aan het water

Vanaf de camping geniet je van prachtig uitzicht.

Gooi een hengel uit

Er zwemmen veel zoetwatervissen.

Minisupermarkt

Voor de kleine boodschap.

Restaurant

Je bent welkom voor een smakelijk diner.

Rolstoelvriendelijk

Iedereen is hier meer dan welkom!

Sanitair gebouw

Rolstoel- en kindvriendelijk ingericht.

Verharde paden

Toegankelijk voor mindervaliden.

max
25
plekken
vanaf
€ 8
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Camping met haven

De 4 Elementen ligt op een prachtig landgoed in Stroobos, op de grens van Friesland en Groningen. De minicamping is in meerdere opzichten uniek. De prachtige ligging aan het water, de liefde en aandacht voor de natuur, de gastvrijheid, de persoonlijke benadering en de zorg voor de medemens maken deze plek écht bijzonder. De camping wordt gerund in samenwerking met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en het terrein is rolstoelvriendelijk opgezet. Plezier voor iedereen!

Ruime kampeerplekken

Een deel van het landgoed bestaat uit ruim opgezette kampeerplekken met een prachtig uitzicht over het water en de groene omgeving. De haven biedt mooie ligplaatsen voor wie met de boot komt. Tijdens je verblijf ben je van alle gemakken voorzien. Het verwarmde sanitair gebouw is rolstoelvriendelijk, evenals de verharde paden en vlakke bruggen. Na een actieve dag in de omgeving of een middagje relaxen op de camping kun je ’s avonds terecht in het restaurant voor een smakelijk diner. Ook voor de kleine boodschap hoef je niet ver van huis; er is een minisupermarkt met basisbehoeften. Ideaal, ook voor mensen met verminderde mobiliteit.

Ontdek Friesland

Wie graag op pad gaat om nieuwe plekken te ontdekken is bij de 4 Elementen aan het juiste adres. De camping is een goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Ga een dagje met de boot naar Ameland of Schiermonnikoog, geniet van de natuur in Nationaal Park Lauwersoog of breng een bezoek aan een plaats in de buurt. Door de centrale ligging zijn Leeuwarden, Groningen, Lauwersoog en Dokkum allemaal goed bereikbaar. Gooi een hengel uit in een van de kanalen, huur een fiets of neem bij mooi weer een verfrissende duik in een plas of zwembad in de buurt. Kortom, genoeg te zien, doen en ontdekken in het mooie Friesland…Winterkamperen

De camping is het hele jaar door geopend en dus ook geschikt voor winterkampeerders!