Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
100
plekken
vanaf
€ 16
per nacht

Kampeerterrein de Blauwe Haan Gezinscamping

Drenthe

Camping Blauwe Haan zwembad

Camping Blauwe Haan

De Blauwe Haan is voor iedereen

Gezellig samenzijn

Typisch Drenthe

Bijzondere accommodaties

Fietsen in Drenthe

Kindvriendelijke camping

Camping Blauwe Haan in het groen

Kindvriendelijke camping

De camping bibliotheek

Leuke activiteiten

Voor kleine en grote kinderen

Kamperen in het groen

Iedereen is welkom

De natuurspeelplaats

Camping Blauwe Haan omgeving

Natuur speelplaats

Toffe speelplaatsen

Kinderpret

Dikke pret met alle kinderen

max
100
plekken
vanaf
€ 16
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Verrassend kamperen

Kampeerterrein de Blauwe Haan biedt voor ieder wat wills. Het is een heerlijke plek voor kampeerders die van een natuurvakantie houden, maar ook voor degene die een luxe glampingvakantie zoekt. 

Camping in Drenthe met voor ieder wat wils

De ruim opgezette veldjes, overzichtelijk, autovrij en met een leuk speeltoestel in het midden, zijn ideaal voor gezinnen met jong grut. Kun je lekker voor je tent zitten terwijl de kleintjes zich vermaken in de speeltuin met spartelplas en peuterbadje. Is stilte meer wat je zoekt, dan spreekt het aan de bosrand grenzende rustgebied je vast aan. Heerlijk ongestoord kamperen. Of nog weer wat anders: een veldje voor eenoudergezinnen voor knus, gezellig en ongedwongen kamperen. Ook aan de luxe kampeerders is gedacht. Wat dacht je van privé sanitair met eigen douche, toilet en wastafel en zelfs elektrische verwarming! 

Ideale all-wheater gezinscamping

Kinderen vermaken zich in het uitdagende buitenspeellandschap, terwijl ouders relaxen op het terras ertegenover. Fraaie klim- en klautertoestellen, bijzondere glijbanen, kasteel met ondergrondse gangendoolhof, trampolines, skelters, peuterbadje, zandbak met waterpomp en een panna voetbalkooi. Bestel nog maar een rosé want ze zijn nog lang niet uitgespeeld. En geen zin om meer om te koken? De (afhaal)maaltijden bieden uitkomst!

In de schoolvakanties worden er ook nog leuke activiteiten georganiseerd zoals een bosspel, waterspelletjes, broodjes bakken bij het kampvuur en (hoogtepunt) een ritje met de trekker en kar. En op de dag dat het weer wat minder is, geen paniek, de half open binnenspeeltuin biedt uitkomst. In de sfeervolle huiskamer is het ook goed toeven bij de open haard.

Vergeet alleen niet ook de verdere omgeving te verkennen, want die is prachtig. Vanaf je kampeerplek loop je zo het bos in!

Glamping in Drenthe

Op de Blauwe Haan kun je ook terecht voor de huur van trekkershutten, kant en klare Drenthe tenten en twee unieke luxe Arthouses (Hidden house en Fallen House).