Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
max
25
plekken
vanaf
€ 17
per nacht

Camping Bij Roozen op het Veld Kleine familiecamping

Noord-Brabant

Tent, caravan of camper

Kamperen op jouw manier.

Kampvuur

Leuk en gezellig!

De knusse kota

De houten Kota biedt plaats aan vier personen

Een gezellige minicamping

Met wie kom jij vakantie vieren?

Kamperen in het groen

De omgeving is prachtig!

Glamping

De vrijheid van kamperen gecombineerd met extra luxe & comfort.

Kamperen

Een fijne vakantieplek voor het hele gezin.

Spelen met water en zand

Lekker kliederen.

Tafeltennissen

Of trampoline springen, hutten bouwen, boomklimmen...

Vriendjes en vriendinnetjes

Ze vermaken zich prima met elkaar.

Broodjes bakken

Gegarandeerd een succes bij de kinderen.

Speelplezier

Zoveel mogelijkheden.

max
25
plekken
vanaf
€ 17
per nacht
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Kindvriendelijke camping in Noord-Brabant

Bij Roozen op het Veld is een kleine, kindvriendelijke camping gelegen in het Brabantse dorp Vorstenbosch. In de landelijke omgeving geniet je van rust en ruimte om je heen, maar ook gezelligheid met andere kampeerders wanneer je hier zin in hebt. De kinderen vermaken zich prima; wat is nu leuker dan spelen in de natuur?

Ruime kampeerplekken

Op de camping ben je welkom met je tent, caravan of camper. De kampeerplekken zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over elektriciteit. Het sanitair gebouw is van alle gemakken voorzien, inclusief vloerverwarming. Verder vind je op het terrein een picknicktafel, recreatietent en kampvuurplaats. Overdag spelen op het terrein en ’s avonds broodjes bakken bij het vuur… Kinderen vinden het hier geweldig! Een diner uit de pizzaoven maakt het feest compleet.

Houten Kota

Heb je geen eigen kampeermiddel of wil je wat meer luxe? Op het terrein staat een knusse Kota. De houten trekkershut biedt plaats aan vier personen en is uitgerust met stapelbedden, een keukenblokje met kleine koelkast, lekkere luie stoelen, een picknicktafel en barbecue. De vrijheid van kamperen gecombineerd met extra luxe & comfort.

Veel te beleven

Op en rondom de camping valt veel te ontdekken, zowel voor jou als voor de kids. Spelen met water en zand, klimmen in de bomen, hutten bouwen, trampoline springen, tafeltennissen, knuffelen met de dieren… Het kampeerterrein is overzichtelijk opgezet en volledig omheind wat garant staat voor zorgeloos speelplezier. Benieuwd naar de omgeving? Loop eens naar riviertje de Leijgraaf, wandel door de mooie natuurparken in de buurt of breng een bezoek aan Uden of Veghel voor een dagje winkelen en lekker eten!