Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
tot
4
personen
vanaf
€ 350
per weekend

Blauw busje Volkswagen T2 camperbusje

Europa

Busje in het groen

Waar zou jij naartoe gaan?

Blauw busje roadtrip

Voor binnen- en buitenland

Details

De vrolijke details maken het busje helemaal af.

Ontdek nieuwe plekken

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wil.

Relaxen

In de hangmat kom je helemaal tot rust.

Vrijheid

Vrijheid, blijheid!

Zonsondergang

Om bij weg te dromen...

Blauw busje

Met liefde en zorg opgeknapt door Niek en Marleen.

Op pad met het busje

Wie neem jij mee?

tot
4
personen
vanaf
€ 350
per weekend
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Volkswagen T2 camperbusje

Blauw busje is een oldtimer Volkswagen T2 camperbusje uit 1978, met veel liefde en zorg opgeknapt door Niek en Marleen. Na zelf 10 weken rondgereisd te hebben door Europa willen ze anderen ook graag de kans geven om de wereld op een bijzondere manier te ontdekken. Laat het drukke leven achter je en ervaar het goede gevoel wat je krijgt van dit vrolijke busje. Vrijheid, blijheid; dat is waar het om draait!

Van alle gemakken voorzien

Blauw busje is van alle gemakken voorzien, een koffertje met persoonlijke spullen en je bent klaar om te gaan. Geen inpakstress, alleen maar voorpret! De camper biedt slaapplaats aan vier personen en heeft een keukenblokje met koelkast, wastafel met stromend water, een luifel en voldoende opbergruimte. Van linnengoed tot hangmat, Bush-douche, navigatiesysteem en spelletjes; alles is aanwezig. Het busje is niet erg groot, maar door de slimme indeling kun je er prima met z’n vieren mee op pad!

Binnen- of buitenland

Buiten het hoogseizoen om is het busje per dag, weekend of week te huur, in juli en augustus alleen per week. Waar je naartoe gaat staat je vrij. Wordt het een mooie roadtrip door Nederland of heb je een mooie verzameling buitenlandse campings op je wishlist staan? Over een kilometertoeslag hoef je je geen zorgen te maken, bij de prijs zit alles inbegrepen. Wel wordt het op prijs gesteld als je rekening houdt met de leeftijd van het busje. Geen haast, lekker rustig touren!