Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Vier het buitenleven met het Kampvuurfestival op 8 september!

21-08-2018, door Marleen van den Elsen

Eerste editie Kampvuurfestival

Ongekend, zo'n warme en droge Nederlandse zomer! Wij hebben er dan ook volop van genoten maar er is één ding dat we ontzettend gemist hebben tijdens onze kampeervakantie. KAMPVUUR! Volsterkt begrijpelijk maar het wordt wel tijd voor een dikke inhaalslag, vind je niet? En of dat kan want op zaterdag 8 september a.s. organiseert  De Groene Koepel, gast in de natuur de eerste editie van het Kampvuurfestival. Een intiem muziekevenement bedoeld om het buitenleven te vieren!

Muziek, workshops & yoga

Er is goed over nagedacht, want wát hoort nu echt bij een kampvuurtje? Naast optredens van maar liefst vijftien kampvuurmuzikanten kunnen bezoekers hun eigen muzikale talent ontdekken tijdens de workshops ukelele, ontspannen tijdens de yogasessies, luisteren naar een spannend kampvuurverhaal of neerploffen in een strandstoel en met een zomers drankje genieten van de mooie omgeving. Voor kinderen is er een Kinderplein ingericht. Het programma duurt van 14.00 uur tot 22.00 uur en aansluitend kan er gekampeerd worden. Bekijk de website voor het volledige programma.

Food & Drinks

Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd! Er zijn heerlijke hapjes en drankjes, zoals de bijzondere biertjes van Bird Brewery. Waar mogelijk zijn de producten biologisch en er zijn voldoende vegetarische opties. Goed om te weten, er kan alleen met contant geld betaald worden.

Locatie: Kampeerterrein De Abbert

Voor deze eerste editie is een mooie plek uitgekozen; De Abbert, een prachtig kampeerterrein in Dronten, in het midden van het land. De Abbert is een écht GroepsNatuurkampeerterrein en bestaat uit diverse kampeervelden die hier speciaal voor zijn ingericht. Zo heeft ieder veld een eigen kampvuurplaats, eigen sanitair en een eigen groepsaccommodatie. De Abbert is één van de zestien GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland.

Bestel snel kaarten!

Wil je hier bij zijn? De kaartverkoop is al gestart dus wacht niet langer. Je heb keuze uit dagkaarten, kampeerkaarten én weekendkaarten. Kijk voor meer informatie of om direct te bestellen op de website. Veel plezier en vergeet de marshmellows niet!

Stichting De Groene Koepel

Initiatiefnemer van het evenement is Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, deGroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab, innovatie in recreatie.

  |   Overzicht   |