Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Gespot: Bijzondere Camping in vakantie Jan

17-06-2015, door Marleen Brekelmans

In de zomer verschijnt een speciale uitgave van het magazine Jan: de vakantie Jan. Ruim 200 pagina's inspiratie, lekker lezen, zomerse foto's, vakantie-adressen. Tussen al die tips staat een kleine vermelding van Bijzondere Camping.

'Bijzonder kamperen door het hele land

Pipowagens, tipitenten en yurts zijn tegenwoordig op iedere grote camping te boeken. Maar wat nou als je zo'n bijzondere plek zoekt, maar dan zonder zwemparadijs en animatieteam om de hoek? Tja, dan oet je op zoek naar die ene kleine natuurcamping of dat gastvrije boerenerf. Zo'n plek waar je nog wel alleen onder een appelboom staat, een duinpannetje voor jezelf hebt en op echt vuur mag barbecueen. Marleen Brekelmans van bijzonderplekje.nl heeft het zoekwerk vast voor ons gedaan. Op haar nieuwe campingsite hoef je er alleen nog maar een uit te kiezen. Ook op bijzonderecamping.nl vind je leuke natuurcampings in eigen land.'

  |   Overzicht   |