Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Nieuws: Openingsfeest camping BuitenLand

30-05-2017, door Lotte Jongepier

Half april opende camping BuitenLand haar deuren al, maar nu is het tijd voor een geweldig openingsfeest. Het Pinksterweekend staat in het teken van creativiteit & gezelligheid met leuke (kinder)activiteiten, muziek en theater.

Een nieuw avontuur

Met camping BuitenLand gaat Floortje Dessing samen met vier vrienden een nieuw avontuur aan. De tickets voor het openingsfeest zijn inmiddels uitverkocht, maar ook hierna is de camping een plek waar je graag wilt zijn. In juni komt Convoi de Fête (roadtrip festival) naar BuitenLand, begin juli vindt er een waterpolotoernooi plaats en sinds kort kun je massages boeken! Dan zijn er nog de bijzondere accommodaties, de BuitenBar met gezonde maaltijden en verfrissende drankjes, gezellige avonden bij het kampvuur, de groene omgeving en de fijne sfeer.

Bijzonder overnachten

Camping BuitenLand is de grote speeltuin van Floortje en haar vrienden. Begin juni zijn de eerste bijzondere accommodaties klaar. Een opgeknapte gele stadsbus, het stoere 6-persoons huis ‘De Wildernis’, een huis van stro en leem en een strandhuis op poten… Ze zijn allemaal uniek. Naast de logeerplekken die BuitenLand zelf bouwt zijn er ook creatieve mensen van buitenaf die hun dromen najagen. De camping biedt mensen de mogelijkheid om op een jaarplaats zelf een verplaatsbaar huisje te bouwen die, indien gewenst, verhuurt wordt aan campinggasten. Hoe leuk en bijzonder is dat?!

Praktische informatie:
Wat? Camping BuitenLand
Waar? Stieltjeskanaal 14, 7764 AJ Zandpol
Prijs: vanaf €19 per nacht

  |   Overzicht   |