Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

In gesprek met: Agriturismo Sopra e Sotto

02-01-2017, door Lotte Jongepier

Camping & glamping in Le Marche

In de glooiende heuvels van de Italiaanse streek Le Marche is de agriturismo van Arjan en Heleen gevestigd. Met veel liefde en passie bezorgen zij hun gasten een onvergetelijke vakantie. Benieuwd naar het verhaal achter de camping? Wij stelden een aantal vragen!

Naam: Arjan Eleveld & Heleen Westerhof
Camping: Agriturismo Sopra e Sotto
Eigenaar sinds: 2010

Het verhaal

Hebben jullie altijd al de droom gehad om ooit campingeigenaar te zijn?
"Onze wens was en is altijd geweest: wonen & werken in het buitenland en een eigen bedrijf opzetten, van niets naar iets heel moois en dat samen runnen. Wij wonen nu 7 jaar in Le Marche en hebben dat kunnen realiseren en daar genieten we volop van. Het is een geweldig vakantieverblijf geworden in de glooiende heuvels van le Marche, tussen de Monti Sibillini en de Adriatische kust in. Het heeft verschillende logeermogelijkheden (appartementen en rustiek campinkje met camping & glamping). Arjan is internationaal buitensport instructeur en organiseert allerlei buitensportactiviteiten voor gasten. Heleen houdt van koken en organiseert proeverijen en mee eetavonden."

Kampeerden jullie vroeger zelf vaak?
"Ja, we kampeerden en kamperen zelf ook graag!"

Wat vinden jullie zelf het allerleukste aan deze camping?
"Het allerleukste vinden we het om de voorwaarden te creëren zodat onze gasten van een heerlijke vakantie kunnen genieten en Le Marche kunnen ontdekken. Wat we daarnaast heel erg leuk en belangrijk vinden is de kleinschaligheid van onze Agriturismo."

Wat zijn jullie dromen voor de toekomst van Sopra e Sotto?
"We blijven steeds bezig om Sopra e Sotto een nog mooier vakantieverblijf te laten zijn, gaan zeker niet uitbreiden in kwantiteit maar wel in kwaliteit, waar dat nog kan!"

  |   Overzicht   |