Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Nieuw: Glamping in de Airdreamer

10-01-2017, door Lotte Jongepier

Glamping is populairder dan ooit! De tent en caravan worden massaal ingeruild voor een originele accommodatie. Het vrije gevoel van kamperen gecombineerd met luxe & comfort.

Luxe leven

Het jaar begint goed met een nieuwe glampinginnovatie. De Airdreamer is op de Vakantiebeurs voor het eerst te bewonderen. Deze toffe logeerplek is eigenlijk een cottage en tent in één. Op de begane grond leef je in luxe met een gezellige woonkamer, compleet ingerichte keuken en badkamer. Je bent echt van alle gemakken voorzien. Ook buiten kun je heerlijk zitten; op het overdekte terras staat een picknicktafel.

Dromen tussen de bomen

Op de bovenverdieping staan drie slaaptenten waardoor je echt dicht bij dat fijne kampeergevoel blijft. De drie tenten staan los van elkaar met ertussenin een platform. Zo heb je een eigen plekje, maar slaap je toch dicht bij je kinderen. Elke tent heeft twee comfortabele matrassen. Het gevoel dat je slaapt in een boomhut maakt de ervaring extra bijzonder. Spannend en avontuurlijk, net even anders dan anders. Er is in totaal slaapplek voor zes personen. Wie neem jij mee?

Praktische informatie:
Wat? Airdreamer
Waar? Te bewonderen op de Vakantiebeurs in Utrecht (10 t/m 15 januari)
Meer weten? Airdreamer Vacanceselect

  |   Overzicht   |