Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Getest: Containerwoning Netl de Wildste Tuin

30-06-2017, door Lotte Jongepier

Een enorme natuurspeeltuin met zand en water, een inspiratiepad, een strandpaviljoen… Netl de Wildste Tuin is zo’n plek waar je je weekend wilt doorbrengen, waar je samen plezier wilt maken en waar je zonder twijfel nog een keer terugkeert. Ik sliep hier slechts één nachtje, maar dat is genoeg om verliefd te worden op deze idyllische vakantiebestemming!

Hip & stoer

De knalrode container staat middenin de natuur op een grote berg. Vrij uitzicht en genoeg ruimte tussen jou en je buren zorgen voor lekker veel privacy. Het interieur is aangepast op het stoere uiterlijk van de zeecontainer. Een hoog houten tweepersoonsbed met aan beide kanten een trappetje en heerlijke matrassen, vintage stoeltjes met een tafel en een terrasje met loungestoelen en een buitenkachel om het geheel af te maken. Binnen vind je ook nog een kleine koelkast en een kachel. Klein maar fijn! Het ontbrak ons aan niets.

Zelf inchecken

Wanneer je aankomt bij Netl de Wildste Tuin en een verblijf hebt geboekt op één van de campings of in een huuraccommodatie dan kun je het inchecken zelf regelen. Dit wijst zich eigenlijk vanzelf. Uiteindelijk rolt er een pasje uit het apparaat die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het douchen en het wegbrengen van je afval. Een handig systeem! Mocht je er niet uitkomen dan staan de dames bij de receptie op het park altijd voor je klaar om je te helpen.

Als een kind zo blij

Tijdens ons verblijf bij Netl de Wildste Tuin was het niet echt lekker weer, maar ook dan is het hier nog super leuk! Vanaf de containerwoningen wandel je in ongeveer 10 minuten naar het park. Eenmaal aangekomen bij de reuze speeltuin werd ik als een kind zo blij! Een heel groot stuk natuur waar echt van alles te beleven valt. We hadden één middag de tijd en stonden voor de lastige keuze wat we zouden gaan doen. Ons hoofd leegmaken tijdens een wandeling over het inspiratiepad, de bamboejungle ontdekken, door de duinen struinen… We kozen ervoor om een keer iets heel anders te doen; de pitch & putt golfbaan!

Hole-in-one!

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik een hole-in-one heb geslagen… Maar ik kwam erg dichtbij! Wanneer het niet zo warm is, de zon niet schijnt en je dus niet zo veel zin hebt om je dag op het strand door te brengen is de pitch & putt een leuke activiteit. We kregen een korte instructie en daarna mochten we zelf aan de slag. De holes zijn allemaal verschillend en goed te doen voor beginners. En geloof mij; als je de stand goed bijhoudt en er een wedstrijdje van maakt word je al snel ontzettend fanatiek!

Vuurtje & marshmallows

Als je zo’n mooie buitenkachel op je terras hebt staan dan moet er toch echt een vuurtje gestookt worden! Bij het sanitair gebouw ligt een voorraad hout waar je tegen vergoeding wat van mag pakken. Toen het vuur eenmaal goed brandde, de zon onderging en de sterren tevoorschijn kwamen was het tijd voor marshmallows. Een fijner einde van zo’n heerlijke dag kon ik mij niet wensen…

Relaxte sfeer

De sfeer bij Netl de Wildste Tuin is lekker relaxt en het vriendelijke personeel doet er alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken. Je krijgt hier direct een vakantiegevoel! Je moet vooral niet vergeten om een bezoekje aan het strandpaviljoen te brengen. De hippe inrichting van het terras, de leuke lampjes, het mooie uitzicht… De perfecte plek voor koffie met taart, lunch, diner of een verfrissend drankje!

Praktische informatie:
Wat? Containerwoning Netl de Wildste Tuin
Waar? Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg
Prijs: vanaf €35 per nacht + linnenpakket €8 p.p.

  |   Overzicht   |