Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Getest: GEARDROPPER kampeeruitrusting

28-08-2017, door Lotte Jongepier

Ken je dat, dat je niet kunt kiezen waar je je tent wilt opzetten? In het bos, boven op een berg, bij de zee… Of dat je juist wél weet waar je graag zou willen kamperen, maar de bestemming net iets te ver van huis ligt voor een vakantie met de auto? GEARDROPPER biedt uitkomst met het verhuren van kampeeruitrustingen in verschillende landen in Europa. En hoe leuk; wij mochten dit een week testen in Portugal! Benieuwd naar mijn ervaringen? Ik vertel je er graag over.

Kampeeruitrusting huren

GEARDROPPER maakt een kampeervakantie met het vliegtuig een stuk makkelijker; huur een auto, haal je uitrusting op en je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Met de verschillende pakketten en de fijne extra’s is er altijd een uitrusting die aansluit op jouw wensen. De servicepunten waar je je tent kunt ophalen zitten in Noorwegen, Zweden, Kroatië, Italië, Portugal, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Slowakije en Nederland. En wie weet waar nog meer in de toekomst… Dit Nederlandse initiatief groeit razendsnel!

Opzet- & inpakservice

Een late vlucht waardoor je je tent in het donker moet opzetten? Niet nodig hoor! Wij maakten dankbaar gebruik van de opzetservice waardoor we bij aankomst meteen ons bedje in konden rollen. Ook de inpakservice is erg fijn, bijvoorbeeld als je op de laatste dag graag vroeg wilt vertrekken (of moet, vanwege je vlucht). Kamperen zonder gedoe… Heerlijk.

Ga op avontuur

Met de uitrusting van GEARDROPPER kun je de wijde wereld in. Geen gedoe met stokken, wij zijn fan van het oppompsysteem. We maakten gebruik van de 3-persoons comfort tent, deze kun je in een kwartiertje opzetten en net zo snel weer inpakken. Wanneer je kiest voor een iets kleinere tent heb je hier nog minder tijd voor nodig. De flexibiliteit maakt het mogelijk om veel verschillende plekken te ontdekken. Als je zou willen kun je met gemak elke nacht ergens anders slapen. Wij hebben in een week op drie verschillende locaties gestaan. Vanuit camping Pelinos in het binnenland naar O Paraiso aan de kust van de Algarve, vervolgens naar Ilha do Pessegueiro aan zee in de Alentejo en weer geëindigd in het binnenland bij Pelinos.

Gear sets

Niet iedereen is hetzelfde, dat snappen de jongens van GEARDROPPER maar al te goed. Hecht je veel waarde aan flexibiliteit en heb je niet zo veel te besteden? Kies dan voor het budget pakket: een tent met luchtbedden en basisbenodigdheden om te koken. Het standard pakket biedt de perfecte balans tussen comfort en prijs met als extra toevoeging een tafel met twee stoelen.

Van alle gemakken voorzien

De gear sets die GEARDROPPER aanbiedt voorzien in de basisbehoeften. Wil je genieten van nog meer comfort en gemak? Kijk dan eens tussen de extra’s die je kunt boeken. Een slaapzak, fleecedeken of kussen… Wanneer je alleen met handbagage reist is het handig om deze dingen aan je pakket toe te voegen. De producten waar ik het meest enthousiast van werd? Ik zet ze graag op een rijtje:

- Met de koelbox/vriezer hadden we altijd koud drinken. Ook onderweg; er zit naast de normale stekker namelijk ook een autostekker bij.
- Thuis kan ik ’s morgens echt niet zonder koffie, en op vakantie eigenlijk ook niet… De espressomaker was voor mij dan ook echt een geschenk uit de hemel.
- Je barbecue mag je niet op elke camping zomaar overal aansteken. Het gril- en kooktoestel biedt uitkomst. De grill is handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Ideaal!

Volgende bestemming?

Over de vraag of ik nog eens zou gaan kamperen met een uitrusting van GEARDROPPER hoef ik niet lang na te denken. De goede service, de kwaliteit van de producten en de mogelijkheid om op unieke plekken je tent op te zetten maken mij groot fan van het concept. Zweden, Kroatië of toch Italië… Ik droom nog even verder over mijn volgende bestemming. Waar zou jij graag willen kamperen?

Praktische informatie:
Wat? GEARDROPPER kampeeruitrusting huren
Waar? Europa
Prijs: Vanaf €20 per nacht

  |   Overzicht   |