Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Tip: De Buurtcampings in 2016

26-05-2016, door Lotte Jongepier

Kamperen met jouw buren

De Buurtcamping is een bijzonder initiatief, voor en door buren. Iedereen die in is voor een berg gezelligheid is welkom. Meehelpen met de activiteiten, koken, een tent opzetten of gewoon lekker genieten… Je doet waar jij zin in hebt! Zorg dat je de Facebookpagina’s van de verschillende buurtcampings liked en blijf op de hoogte van de vrijwilligersbijeenkomsten. Nog even en de vakantievoorpret kan beginnen!

Utrecht, Haarlem, Tilburg en Amsterdam

In maar liefst vier steden zijn de voorbereidingen al in volle gang. De tenten kunnen van zolder en de haringen de grond in. Zorg dat je in vorm bent voor het badmintontoernooi en bereid je voor op een lekkere barbecue! Een overzicht van de geplande buurtcampings:

Utrecht
8 t/m 10 juli 2016

Majellapark, Noordse Park en Park de Gagel

Haarlem 
15 t/m 17 juli 2016 
Nelson Mandelapark

Tilburg 15 t/m 17 juli 2016 
Stadscamping Tilburg

Amsterdam 
15 t/m 17 juli 2016 

Rembrandtpark, Sloterpark en Noorderpark

Amsterdam Oost en Zuidoost

Bewoners van Amsterdam Oost of Zuidoost opgelet! Hoe leuk zou het zijn als ook hier de buurtcampings weer opduiken… Meld je aan! Als campingbeheerder of teamlid, alle hulp is welkom. Trommel je vrienden op en maak er een onvergetelijke ervaring van. Voor Amsterdam Oost zijn er nog tenminste twee campingbeheerders nodig. In Zuidoost zijn de voorbereidingen al gestart maar zijn vrijwilligers nog meer dan welkom. Wacht niet langer en werk mee aan een gezellige plek voor de hele buurt! Enthousiast? Stuur een mail naar: campingbeheerder@debuurtcamping.nl

Zelf een buurtcamping organiseren?

Lijkt het jou geweldig om een buurtcamping in jouw stad te organiseren? Lees hier meer over de mogelijkheden en het proces. Nog steeds enthousiast? Mail dan snel naar: campingbeheerder@debuurtcamping.nl

Laten we er samen een gezellige kampeerzomer van maken, waar dat dan ook mag zijn!

Praktische informatie
Wat? De Buurtcamping
Wanneer? Zomer 2016
Waar? Utrecht, Haarlem, Tilburg, Amsterdam en ...
Meer weten? De Buurtcamping

  |   Overzicht   |