Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Review: Caravanity Camping Kookboek

27-03-2015, door Marleen Brekelmans

Tine, kampeerliefhebber en groot fan van Camping 't Goeie Leven in Brabant, kreeg een exemplaar van het nieuwe Caravanity Camping Kookboek van Femke Creemers onder ogen. Lees haar enthousiaste reactie:

'Het campingseizoen komt er weer aan. Alles rondom het kamperen begint weer te kriebelen. Hoe leuk is het, dat ik vandaag het Caravanity Camping Kookboek kreeg. Zo komen we gelijk in de stemming!

Wat een super leuk boek zeg! Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ervan moest of kon verwachten. Eenmaal aan het bladeren en lezen werd ik heel erg enthousiast. Want inderdaad, regelmatig ben ik inspiratieloos als het op de maaltijd aankomt op vakantie. En al helemaal als ik op de camping sta met in onze caravan slechts twee pitjes om op te koken. Maar met dit leuke boek vol kookinspiratie, kom ik de vakantie wel door! Van voorgerecht tot toetje, alles staat erin. Ideaal voor als je snel en gemakkelijk iets leuks en lekkers op tafel wilt zetten. Wat ook nog eens heel fijn is, de maaltijden zijn ook kidsproof!

Kort samengevat een leuk, gezellig en fijn boek vol heerlijke, makkelijk te maken recepten. Met als extra's ook nog leuke verhalen en mooie foto's over fraai gepimpte caravans. Dit boek gaat zeker mee naar de camping. En dit weekend gaan we thuis alvast 'testen'. Ik kan niet wachten, het ziet er te lekker uit...'

Praktische informatie:

Caravanity Camping Kookboek
ISBN: 9789021558530
Prijs: € 18,99
Uitgeverij: Kosmos

  |   Overzicht   |