Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Gespot: Bijzondere Camping in KCK magazine

22-04-2015, door Marleen Brekelmans

Ook de ANWB heeft Bijzonderecamping.nl ontdekt! Bij de rubriek KCK Nieuws in de Kampeer & Caravan Kampioen nr. 5 van 2015 wordt Bijzonderecamping.nl vermeld. 

KCK Nieuws

'Al vijf jaar lang deelt reisexpert en kampeerder Marleen Brekelmans op Bijzonderplekje.nl unieke (vakantie-)adresjes. Onlangs heeft ze een nieuwe site gelanceerd: bijzonderecamping.nl. Het is een verzameling van haar eigen favorieten - logeren in een gepimpte caravan of oldtimer camper - en kampeerplekken die je niet zo snel zou vinden. Zoals Camping Entourage in Oost-Groningen, waar je in de tuin kampeer met uitzicht op de kleurrijke borders en op de velden met aardappels, boekweit en korenbloemen. Bijzonder is ook de nieuwe camping Yogabee in het Zeeuwse Domburg, waar je een plek kunt reserveren voor een week. Elke dag begint met een yogales en aansluitend een ontbijt, en voor het diner kun je aanschuiven aan een tafel in het restaurant op de camping.'

  |   Overzicht   |