Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Gezocht: De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland

23-02-2016, door Lotte Jongepier

Rond het kampvuur

Een betere manier om te relaxen bestaat niet! Met je bibs op een boomstam, je voetjes in het zand of in een lekkere loungestoel… Bij het kampvuur is het niet moeilijk om het jezelf comfortabel te maken. Gezellig kletsen en genieten van de buitenlucht. Misschien wel een glaasje wijn erbij en je bent helemaal relaxed. Nu nog hopen dat jij of één van je metgezellen muzikale talenten heeft en de sfeer kan écht niet meer stuk!

Een muzikale wedstrijd

Speciaal voor alle talenten die helemaal weg zijn van muziek maken bij het vuur is er nu een wedstrijd: De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland. Op zaterdag 28 mei 2016 vinden de voorrondes plaats op 17 verschillende natuurkampeerterreinen in Nederland. Op elke locatie wordt een winnaar gekozen die door mag naar de finale op zaterdag 25 juni 2016. Op deze dag wordt Natuurkampeerterrein De Abbert in Dronten omgetoverd tot een intieme festivallocatie en zal uiteindelijk de beste kampvuurmuzikant gekozen worden! De winnaar mag 15 t/m 17 juli optreden op het duurzame popfestival Welcome to the Village bij Leeuwarden.

R2V6ZWxsaWcgYmlqIGhldCBrYW1wdnV1ci4=

Deelnemen of bijwonen?

Iedere muzikant (solo, duo of groep) mag zich kandidaat stellen, zolang de act maar akoestisch is! De inschrijving, in de vorm van een videoclipje, is geopend tot 4 april. Na deze periode wordt er gekeken wie er mee mogen doen aan de voorrondes, dit zijn 5 kandidaten per camping.

Ben je zelf niet zo muzikaal maar wil je dit evenement niet missen? Kies een locatie om de voorrondes bij te wonen en blijf gezellig kamperen. Tijdens de finale op 25 juni ben je ook van harte welkom!

Praktische informatie:
Voorrondes: 28 mei 2016, verspreid door Nederland
Finale: 25 juni 2016, Natuurkampeerterrein De Abbert in Dronten
Inschrijven: Tot 4 april 2016

Foto's: De Beste Kampvuurmuzikant

  |   Overzicht   |