Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Agenda: Kamperen op de Grote Markt in Groningen

19-06-2017, door Lotte Jongepier

Kamperen in het centrum van Groningen? In het weekend van 24 juni gaat het gebeuren, bezoekers van Groninginnedag mogen in een tentje blijven slapen op de Grote Markt. Het plein wordt voor een weekend omgetoverd tot een echte camping!

Groninginnedag

Groninginnedag is een terugkomdag voor iedereen die iets met de stad Groningen heeft of heeft gehad. Een reünie waar oude herinneringen worden opgehaald en vooral ook veel nieuwe herinneringen worden gemaakt. Leuke activiteiten, muziek en natuurlijk veel gezelligheid… Een kleine greep uit het uitgebreide programma: in de der Aa-kerk vindt het Jenever Festival plaats, op de Ossemarkt is het International Beerfestival te vinden en er zijn verschillende cafés die reünies organiseren.

Camping op de Grote Markt

Tijdens het weekend van 24 juni is er op de Grote Markt plek voor ongeveer 500 kampeerders. Je slaapt in een kartonnen 2-persoons tent voorzien van luchtbedden en slaapzakken. Zelf je tent opzetten is dus niet nodig, bij aankomst kan het feest meteen beginnen! Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig en er wordt een heus campingcafé opgericht. Bij café “Nuchter” ben je welkom voor een eierbal, lokale bieren en fijne muziek. Extra fijn: het ontbijt op de camping wordt door de organisatie verzorgd!

Praktische informatie:
Wat? Kamperen op de Grote Markt
Wanneer? Weekend van Groninginnedag – 23 juni t/m 25 juni
Tickets? Online bestellen
Meer weten? www.groninginnedag.nl

  |   Overzicht   |