Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Agenda: Camp the Night Amsterdam

24-07-2017, door Lotte Jongepier

Kamperen op een bijzondere locatie in Amsterdam? Tijdens Camp the Night worden je stoutste dromen werkelijkheid. In het weekend van 12 augustus worden op verschillende plekken in de hoofdstad pop-up campings opgezet. Uniek, onverwachts, origineel… Laat je verrassen.

Kamperen 2.0

Camp the Night wordt georganiseerd door Campspace, een concept dat mensen kennis laat maken met een nieuwe vorm van kamperen. Op een dakterras in het centrum van een grote stad of gewoon bij iemand in de achtertuin… Kamperen kun je eigenlijk overal. Tijdens Camp the Night maak je kennis met deze nieuwe vorm van vakantie: kamperen 2.0!

Onverwachte locaties

Benieuwd waar je tijdens Camp the Night terecht kunt? Wij zetten de locaties graag voor je op een rijtje:


Op dakterras NEST, in een kartonnen tent van KarTent. Een volledig verzorgd nachtje weg met een diner, livemuziek, ontbijt op bed en yoga.


In het Olympisch Stadion mag je je eigen tent opzetten. Geheel passend bij de locatie kun je hier deelnemen aan work-outs.


Op de vlotten bij de drijvende tuinen in De Ceuvel staan de tenten al klaar. ’s Avonds schuif je aan voor een diner bij Café De Ceuvel en geniet je van een privéconcert, ’s morgens wordt er een ontbijtje geserveerd.


Op het Science Park overnacht je in de kunstobjecten van Urban Campsite Amsterdam. Ideaal voor glamping liefhebbers, alle kunstwerken zijn namelijk voorzien van een comfortabel matras. Prik een vorkje mee tijdens de gezamenlijke barbecue of bak een pizza in de speciale oven. Ook hier is er ’s morgens een gezamenlijk ontbijt.

Waar zou jij de nacht door willen brengen?

Praktische informatie:
Wat? Camp the Night Amsterdam
Wanneer? Nacht van 12 op 13 augustus 2017
Prijs: vanaf 37 euro
Boeken kan via www.campthenight.com

  |   Overzicht   |